Az embereknek miért olyan nagy arcuk a kormány mögött?
Sajnos ide még nem jutott el az a gondolkodásmód ami Oroszországban van, ott ha indokolatlanul ledudálnak egy olyan sofőrt aki szétszedi a másikat kocsival együtt, örülhet ha nem kerül kórházba, és hiába van a másik kocsijába kamera, kiveszi és széttapossa azt is.
Érdekes módon egy fekete színű mercire, bmw-re nem mernek morogni. De ha át ül az ember egy Yaris-ba az felér azzal mintha magára írná hogy "üssetek"
F@T@L_3RRORxoo89
Azért ne forgasd ki amit írt.
Kérdező
Lehet,hogy eleve pikkelnek rád egyesek,mert taxis vagy.Biciklisekre ugyanúgy megvan a pikkelés.Nem egyszer majdnem elütöttek úgy,hogy szabályosan mentem,anyázás is volt már,pedig direkt odafigyeltem,hogy ne kövessek el szabálytalanságot.Választ én sem kaptam tőlük.
Aki általánosítani akar az fog,aki nem tudja megfelelően kezelni a saját frusztrációit,az máson fogja levezetni,mindegy,hogy tehet-e róla a másik vagy nem.
Az auto a személyiséget mutatja meg mivel a benne ülő azt gondolja hogy el van szigetelve a külvilágtol ennyi a lényege neki. “Az auto a személyiség meghosszabbítása” azt hiszem így olvastam.
Amugy meg majd ha eleget vezettel rájössz hogy az ilyenekkel felesleges foglalkozni, se neked nem lesz jobb se neki rosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!