Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Itt miért tartanak mindent...

Itt miért tartanak mindent célt elérhetőnek és minden problémát megoldhatónak a válaszolók?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 26. 16:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
70%

[link]

Javaslom ezt az oldalt,nagyon tanulsàgos.

2019. ápr. 26. 16:30
 12/21 A kérdező kommentje:

Nem mindenkinek van családja, pláne barátai. Ház leégése után felépíteni az életet, hajrá... Főleg, ha pl háromgyerekes családé ég le és esetleg odavész a családfő is pl.

Jó, a gyakorikérdések felhasználói szerint az is lusta, aki 6 órát vagy annál többet alszik.

2019. ápr. 26. 16:36
 13/21 anonim ***** válasza:
65%

Azért, mert azok a tinglitangli problémák, amelyeken agonizáltok, többnyire tényleg megoldhatóak.

Persze, borzasztó rossz, ha például egy gyereket vernek, terrorizálnak a szülei. De egyszer mindenki 18 éves lesz és elmehet otthonról.

Ha nincs munkád, nincs elég pénzed, azon javítani lehet.

Lehet tanulni, le lehet fogyni, meg lehet tanulni csajozni/pasizni.

El lehet indítani egy vállalkozást a semmiből.

Az energiavámpír, f a sz emberektől meg lehet szabadulni. Nincs olyan, hogy nem lehet, ezek csak hülye kifogások.

"A rákra is, vagy ha leég a házad, arra is, vagy mentális betegségre is? Háborúra is?"

A rák ellen is sok mindent lehet tenni, de panaszkodással és önsajnáltatással még senki sem gyógyult ki belőle.

Leég a házad: ha volt biztosításod, akkor veszel másikat. Ha nem, akkor megoldod. Albérlet, stb. Van, akinek soha életében nincs saját háza, attól még élhet boldogan.

Mentális betegségekkel orvoshoz lehet menni, tenni lehet a gyógyulásért, vagy akár együtt is lehet élni vele.

Háború miatt még nem láttam itt kérdést kiírva, csak piti nyavalygásokat látok.

"Vagy mit csinálsz, ha egy emberi kapcsolatban bizonyos dolgokat el kell tűrnöd, különben megromlik maga a viszony?"

Akkor megszüntetem a kapcsolatot, és élek boldogan tovább.

2019. ápr. 26. 16:54
 14/21 anonim ***** válasza:
70%
Nem is láttam itt se rákos beteg, se leégett házú ember kérdését itt, akit kiosztottak volna itt, hogy lusta.
2019. ápr. 26. 17:41
 15/21 A kérdező kommentje:
Én olyat viszont láttam, hogy az itt lustaságnak számít, ha valaki munka és tanulás mellett 6 órát még aludni is akar.
2019. ápr. 26. 17:44
 16/21 anonim ***** válasza:
48%
Kiírhatod naponta a kérdést, felhozhatsz óránként 3 kreált kifogást, ettől még a tény az tény marad, a célok nagy része elérhető a problémák nagy része megoldható. Persze egyszerűbb kifogásokat találni mint felemelni a segged.
2019. ápr. 26. 18:00
 17/21 anonim ***** válasza:
53%
15: és? Tanultam munka mellett, és még alvásra is volt időm. Sőt, még másra is.
2019. ápr. 26. 18:03
 18/21 A kérdező kommentje:

Sportolok (mindjárt indulok le futni, de pl ma gyalog jöttem haza), tanulok (pl nyárra tervezek egy nyelvvizsgát), holnap suli, ma szervezgettem egy (egyébként sportos) baráti összejövetelt jövő hétre...

Mit tegyek még én másként (már ha az én életemről van szó) és mit látsz kifogásnak?

Egyébként ez a borzalmas felfogás itt a gyakorin akkor is kérdést ihlet bennem, ha abszolút nem a saját életemre gondolok, hanem rokonokra, barátokra, vagy akár valami esetre, amit hallottam, pl amikor a Ráday koliban 4 gyermekes apuka égett benn. Biztos ő tehetett róla.

Rengeteg, de rengeteg kisebb-nagyobb megoldhatatlan problém van, vagy olyan probléma, aminek megoldása még nagyobb problémákat szül.

2019. ápr. 26. 18:07
 19/21 A kérdező kommentje:
Azért ha lenne itt jóindulatú ember is, elmagyarázhatná, például én mit tehetnék még ezeken felül is.
2019. ápr. 26. 22:13
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Ne keverj már bele olyan dolgokat, aminek semmi köze a válaszokhoz. Hogy jönnek ide ilyen tragédiák? Senki sem ilyen ügyekre mondja, hogy lusta megoldani valamit. Most direkt kötekedsz? Vagy ennyire buta vagy?
2019. ápr. 27. 14:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!