Ha én Lucifernek szeretném hívni a fiamat, akkor hol tudom elintézni a papírokat? Melyik országban engedélyezik?
És ím, megint egy vallás az, ami egy egész világot behülyítve ellehetetlenít egy amúgy tényleg szép csengésű és jelentésű nevet, mert a gonosz főszereplőt is így hívják. Ugyanaz, mint a Júdás. Pedig szerintem angolul a Judah vagy Judas elég jól hangzik.
De hát na. Az egész világot a pénz, a vallás meg a politika határozza meg (és kéz a kézben járnak.) elég jól bizonyítja, mennyire fejletlen szellemileg az emberiség.
Istenem 11-es, ekkora műmájer hisztit azért mert két bibliai nevet nem adhatsz a gyerekednek... Pedig pontttt az lenne a legjobb, ahhhh a fenébe.
Hát ezt a galádságot, korlátozva van amára több tízezresre duzzadt adható nevek sora.
Sőt, képzeld, nem adhatod neKi azt a nevet sem hogy Optimus prime. Pedig annyira szuper karakter, és a csengése is jó.
A hülye társadalom megszólna érte... Ugye milyen galád, kirekesztő dolog ez? Borzalom...
Ha egy átlag ember meghallja a nevét, valószínűleg elsőre azt fogja gondolni hogy ez csak a beceneve, így hívatja magát. Akkor pedig alapból valami borzasztó személyiséget társítanak hozzá fejben. Szegény gyerek lehet bármennyire jámbor és kedves, nehéz lesz az első benyomást levakarni magáról.
Másrészt azt gondolhatják, hogy sátánista, és olyan családból is származik.
Igen, tudom hogy eredetileg az angyal neve volt ez, "fényhozó" a jelentése ésatöbbi, de aki nem ismeri a Bibliát (manapság egyre többen) annak rögtön az ördög ugrik be.
Miért akar mostanában minden második szülő kib@&zarintani a saját gyerekével????
Én aztán tényleg nem vetem meg a plgárpukkasztást, nem vagyok az a "tucat", trendi ember. Volt már zöld hajam, extrém ruháim, testékszerem, férfi létemre rózsaszín biciklim. Teszek rá, hogy mit gondolnak az emberek, de a név egy olyan dolog, amit egy embernek élete végéig viselnie kell. Nem magamnak adom poénból, hanem egy másik embernek. Aki vagy olyan laza lesz, hogy simán boldogul ezzel a névvel, vagy utálni fogja és mindig neheztel majd rátok, amiért képesek voltatok ezt tenni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!