Ti sajnálnátok azt a betörőt aki ha hozzátok betörne és véletlenül meghalna?
Figyelt kérdés
Tegyük fel hogy elmentek nyaralni és az egyik este betörnek hozzátok. A betörő véletlenül megbotlik a lépcsőn és olyan szerencsétlenül esik le hogy belehal. Ti sajnálnátok hogy meghalt?2019. ápr. 23. 12:58
11/18 Metionin válasza:
Szánnám szerencsétlen hülyét, valahogy úgy gondolnék rá mint egy Darwin-díjasra.
12/18 anonim válasza:
Dehogy sajnálánm. Sőt, még örülnék is neki.
13/18 anonim válasza:
Persze, ha valaki bejön hozzám és elviszi amiért én megdolgoztam, akkor nyilván sajnálnám ha kitörné a nyakát közben. :D
Bocs, de nekem egy idegen tolvaj élete semmivel nem ér többet, mint pl.a notebookom, ami a munkámhoz/megélhetésemhez kell.
"Rákényszerült a lopásra", na persze. Ahogy nézem rengeteg helyre kell segédmunkás is pl, csak sokan nem szeretnek dolgozni, inkább viszik ingyen amiért más megdolgozott.
Szóval nem, marhára nem sajnálnám.
14/18 anonim válasza:
Dehogy sajnálnám. Akkor sem, ha a szomszédba tört volna.
15/18 anonim válasza:
Kívánnék neki egy-két rosszat, de nem halált...
16/18 anonim válasza:
Sajnálnám a marháját, hogy potyára tört be és murdelt el, nálam ugyanis semmi értéket nem találna.
17/18 anonim válasza:
Ha egy 10/10es csaj lenne az illető akkor sem sajnálnátok kicsit sem? :D csak kíváncsiságból
18/18 anonim válasza:
#17 Nem. Megfogom és elégetem a pcsába!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!