Igénytelennek, vagy csak spórolósnak tartanál egy ilyen lányt?
Ruházkodás: turkáló, online használtruha, bolhapiac
Átlagban 300-3000Ft közti ruhadarabok
Cipők: Kínai, plázás leárazások, Deichmann leárazások
Ékszerek: Aliexpress
Táskák: Aliexpress
Kozmetikumok: Drogéria sajátmárkák ill fodrászkellékes
Kevés, kombinálható ruhadarab, 3-4 táska, és csak olyankor jöhet új valamiből, ha a régi tönkrement.
Attól, hogy nem vagy hajlandó sokat költeni a megjelenésedre vagy ép kozmetikumokra még nem leszel igénytelen.
Engem sokkal inkább rémisztenek azok a nők akik képesek havi szinten tízezreket költeni arra, hogy jól nézzenek ki.
Ha jó a stílusérzéke és jól kombinálja, az olcsó cuccokkal is lehet valaki ízléses és csapnivalóan el lehet b...ni az imaget drága cuccokkal is, ha valaki összevissza vásárol. Nem ezen múlik a jó megjelenés.
Amúgy meg engem sokkal jobban idegesít, ha valaki tisztátalan, ápolatlan, lompos és még nem is veszi észre magát.
Ez nem igénytelenség kérdése. Én is kb. hasonló szinten ruházkodom, mégis olyan kincsekre lehet találni, ami nem jön veled soha szemben az utcán, mint a "kínaiboltos" tucatholmik. Mindenkin ugyanaz a kabát van pl. Messziről lerí róla, hogy kínai üzletben vették. Én kifejezetten szeretem a turkálós cuccokat, mert ki lehet őket mosni. A legdrágább üzletekben is felpróbálják ötvenen ugyanazt a nadrágot (csak egy példa), mégis eladják.
Nagyon jól csinálod, és még csinos is leszel. Egyáltalán nem igénytelenség.
8-asnak:
A fodrászkellékesnél vannak nagyon jó hajpakolások nagy kiszerelésben. Kallos illetve Imperity.
1000Ft egy liter.
Meg persze vannak samponok, hajvégápolók, hajfestékek is hasonlóan jó áron, de én csak hajpakolást szoktam ott venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!