Egy csendes, visszahúzódó embert hogyan lehet megközelíteni?
Figyelt kérdés
Személyesen vagy inkább interneten kellene felvenni vele a kapcsolatot?2019. ápr. 17. 18:34
11/18 anonim válasza:
szerintem lassan először csak köszönj neki pár alkalommal. aztán mondhatsz is valamit. először keveset, majd egyre többet.
12/18 A kérdező kommentje:
#11:Rendben, köszi szépen! :) Én 18 éves vagyok, ő meg 19-20.
2019. ápr. 18. 06:17
13/18 anonim válasza:
Majd írd le hogyan sikerült?
Engem nagyon érdekel :-)
14/18 A kérdező kommentje:
Ha valamilyen csoda folytán összejön majd beszámolok, megígérem. :)
2019. ápr. 18. 11:40
15/18 anonim válasza:
Írj rá inkább facebookon vagy jelöld be. Nem mindenki díjazza a nyomulást.
16/18 A kérdező kommentje:
Ha a ballagásig nem jön össze a személyes megismerkedés, akkor mindenképpen a Facebook lesz a kiindulópont.
2019. ápr. 18. 17:04
17/18 Ivesta válasza:
Keresd vele a szemkontaktust, ha látod veled szemben jönni a folyosón például, hogy "tudomást szerezzen" rólad, ha tudja tartani a tekinteted, és van töke is, akkor az is fennáll, hogy ő kezdeményez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!