Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha nem élek egészségesen...

Ha nem élek egészségesen kevesett mozgok, nem sportolok, nem érdekel mit eszek akkor rövid életü leszek?

Figyelt kérdés
Szóval semmit nem teszek hogy egészséges maradjak. Mit tegyek még hogy még rövidebb életem legyen?? Cigit, alkoholt nem birom. Csak kevés sört max. F

2019. ápr. 14. 20:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
62%
Igen lehet hogy kevesebb ideig fogsz élni. Én megiszok napi 3-4 energia italt, napi egy doboz cigit elszívok, egészségtelen kajákat eszem (pizza, zsíros kaják, mcdonalds kaja, kóla, csoki, chips stb.) És páran már mondták hogyha ezt így folytatom akkor ez nem lesz jó hosszútávra. De nem érdekel. Inkább halok meg előbb úgy hogy azt iszok, eszek ami jól esik minthogy norbi updaten éljek. És nem, nem vagyok dagadt :D
2019. ápr. 14. 22:48
 12/14 anonim ***** válasza:
utolsó: az egészséges kaja nem norbi update. Úgy is lehet rohadt jókat enni, hogy közben egészséges maradsz. Akinek az egészséges kaja = rossz, íztelen, az leragadt ovis szinten (nyalókát akaroook, a spenót fúúúj) és/vagy nem ismeri az ételeket, esetleg szarul főz.
2019. ápr. 14. 22:58
 13/14 anonim ***** válasza:
64%
Én szeretek jól lakni az igazi kajákkal mint a pörkölt, rántott hús, rakott krumpli, sültkrumpli, chilisbab stb. Nem szeretem a saláták meg a répát. Azt legelje le a kecske
2019. ápr. 14. 23:02
 14/14 anonim ***** válasza:
Told ki a határaidat, ha nincs öt perced naponta kocogni, akkor kocogj napi tíz percet. Ha nincs kedved korán kellni reggel hatkor, hogy kocogj öt percet, akkor kellj ötkor és kocogj tíz percet. A lényeg az, mivel kívánod a halált pont az ellenkezőjét kell tenned, szóval nem belustulni a fotel kényelmébe. Elébe kell menned az elmédnek, testednek és, mint egy neveletlen gyermeket homlokára kell koppintani. Egyébként öt év hajléktalanság 25 év minusz, hamar elpusztul az ember, ha úgy él, mint egy állat
2019. ápr. 15. 01:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!