Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerinted egyes nők jól...

Szerinted egyes nők jól hiszik, hogy javítja az esélyüket az ha olyan videoklipet nézetnek a pasival amiben jó nők vannak?

Figyelt kérdés
Számtalanszor kérek nőket arra, hogy mutassanak olyan zenét amit szeretnek erre ők olyant keresnek amikben félmeztelen nők vonaglanak. (sokszor olyan számoknál is ahol az eredeti klip nem ilyen ott is keresnek olyant amiben van szexualitás)
2019. ápr. 14. 18:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
En pl rosszul vagyok az ilyen klippektol es gyomorodegem is van ha ilyet latok meg mindig önbizalomhiányom lesz es semminek érzem magam. En inkább keresek egy olyan zenet ami pl lyrics csak hogy ne lassam a klippet. :D
2019. ápr. 24. 10:40
 12/13 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy valami oknál fogva ilyeneket keresnek, de miért gondolod, hogy te vagy az az ok? Komolyat, ilyet is csak egy férfi mondhat. :D
2019. ápr. 24. 20:33
 13/13 A kérdező kommentje:

#12 mert nekem küldik :) Lehet beképzelt vagyok de azért ha nekem mutatják/küldik akkor vagy azért teszik, mert azt hiszik hogy nekem ez fog tetszeni vagy azért mert nekik tetszik DE a második h magamból indulok ki esélytelen, mert elég kevés vonagló pasis zenét szeretek:D

(itt az egyetelen kivétel: https://www.youtube.com/watch?v=vKNcuTWzTVw )

2019. ápr. 24. 23:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!