Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Budapesten miért ilyen bunkó...

Budapesten miért ilyen bunkó mindenki?

Figyelt kérdés
körübelül egy éve költöztem fel Budapestre az egyetem miatt, kénytelen voltam ide jönni. Tapasztalatim szerint itt az emberek annyira nem veszik figyelembe a többi embertársát. Most mondok egy példát... sokszor utazom tömegközlekedésen börönddel, megszokott hogy rengeteg ember van... de még ők várják el tőlem, hogy a bazi sok cuccal még én menjek odébb.. itt az emberek egyáltalán nem udvariasak.. nektek mik a tapasztalataitok?

2019. ápr. 10. 16:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
A kérdésben még azt írtad, hogy "mindenki", mostmár csak a "többség". Haladunk... Nem azt mondom egyébként, hogy nem értek egyet veled valamilyen szinten, de azért ne bunkózzunk már le egyöntetűen egy közel 2 millió embert!
2019. ápr. 10. 20:26
 12/19 anonim ***** válasza:
bocs, az "egy" nem kell oda
2019. ápr. 10. 20:28
 13/19 anonim ***** válasza:

2012-ben kerültem Bp-re egyetem miatt, azóta ott dolgozok. Akkor még nem volt okostelefonom és rengetegszer "eltévedtem", ilyenkor pedig ugye muszáj volt embereket leszólítanom, hogy merre is van az xy. Sokszor tapasztaltam meg, hogy nem állnak meg szívesen az emberek, de ha már egyszer megálltak, akkor általában segítenek.

Na, évek alatt rájöttem, hogy miért nem akar senki megállni. Mert teljesen random, akár jólöltözött alakok próbálnak meg koldulni, meg olcsó trükkökkel pénzt kisajtolni belőled. Már én is addig jutottam, hogy egy srác megállított, hogy tudnék-e neki segíteni, én meg rávágtam hogy nem adok semmit bocs. Aztán kiderült, hogy lemerült a telefonja és csak valamit keres...

Mondjuk amit még mindig nem sikerült felfognom, hogy az autósok miért nem képesek a zebrán elengedni úgy, hogy jól láthatóan dugó van a zebra számukra túlsó felén...

2019. ápr. 10. 20:30
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Ja igen, tömegközlekedési csomópontok (Nyugati, Corvin, Árpád hid, Népliget) egyszerűen borzalmasak. Nem lehet 5 percre megállni ha vársz valakit, mert tuti hogy jön egy igazán rászoruló lélek, a szokásos "Bocsi neharagudj mégegyszerbocsi anyám nagyon beteg, meg a kislányom is még kicsit, meg amúgy három van, szóvalbuszjegyrekéne"

Aztán ha huzamosabb ideig járkálsz egy környéken akkor láthatod ahogy a haverjaival gengel, mikor épp a "buszjegyekre valót" isszák...

2019. ápr. 10. 20:39
 15/19 anonim ***** válasza:
44%
Budapesten élek születésem óta. Nem vagyok bunkó és sok ismerősöm sem az. Jártam már vidéken, és ott találkoztam nem is egy bunkó paraszttal. Szóval nem mindenki bunkó Budapesten, és nem mindenki szent vidéken. Rohadt unalmas már a sok vidéki aki feljön Budapestre aztán kiírja gyakorikérdésekre hogy "Budapesten miért bunkók az emberek?"
2019. ápr. 10. 22:08
 16/19 anonim ***** válasza:
Budapesten 2 millió ember él, és mikor egy nap 10-edszerre állja el az utad egy bőröndös/babakocsis/3 zsákot cipelő ember, akkor rohadt nagy önuralom kell, hogy ne küldd el a francba. Meg egy idő után arra gondolsz, minek fizetsz ennyit a közlekedésért, ha állni nem tudsz anélkül, hogy ne ess át egy táskán, vagy ne dugjanak egy szatyrot a seggedbe, és felveszed te is a bunkó stílust, mert ha normálisan viselkedsz, szó szerint eltaposnak.
2019. ápr. 11. 23:12
 17/19 anonim ***** válasza:
Az emberek 85% gyökér!
2019. ápr. 24. 12:29
 18/19 anonim ***** válasza:

5 éve élek itt,de ennyi kötsög embert életemben nem láttam,pedig Stuttgart,Hamburg is megvolt már.☺ Itt akkora bunkó állatok vannak,hogy mutogatni lehetne. Amit írtál is,a telibevert telefonbol ki nem emeli a pofáját,azt a xart kell nyomkodni folyamatosan. Át kell mászni rajta mert nem lát nem hall. Utóbbi időben ha ilyen felé közelítek krákogok vagy köhögök,hogy észre vegyen. Ha ez nem sikerül,kar nyújt előre,ha közel van az illető tolom el a pics.ba az utamból,megjegyzéssel párosítva"néha nézz már fel a telefonbol,hogy a valóságban is jelen legyél"

Ezek a kötsögök még a boltban is ilyenek. Múltkor pl.előttem a sorban idős bácsi mögöttem kopasz nagyfejű kötsög toporog ,néz előre a bácsira. Kérdezem tőle"együtt vannak" odafossa"ja". Előre engedtem...nem együtt voltak,addigra sorra került a nagyfejű és neiállt facebookozni meg messengeren írni amikor már harmadszorra mondta a pénztáros a végösszeget. Berágtam és jeleztem neki kedvesen" figyelj már bammeg,elém pofátlankodtál hazudással,mert rohadt sürgős volt most meg a facebookon b🅰szod az .....-d,fizess és húzzál előlem,ne szórakozz az időmmel. Csak pislogott.

2020. jan. 13. 05:54
 19/19 anonim ***** válasza:
Előző vagyok,eszembe jutott még valami. Igénytelenek. Kisvárosban éltem,ott zsebkendőbe hapcizunk,köhögünk,itt a másik pofájába,meg bele a nagyvilágba. Kisváros-bolt-nylon zacsit húznak a kezükre és azzal tapogatják a péksütit. Itt nem. Kézmosás luxus,pláza női mosdó,hallom,hogy mellettem telefossa a wc-t,én megyek kezet mosni pisi után,kijön a fekete démon a partvisnyi műszempillával és bokáig érő póthajjal full smink,nem kezet mos hanem hajat igazgat majd kimegy. 😲 okádékok.Reggel 8 óra,utca...jövök a boltból,szemben jön egy lány,cro top ,extra mini,magas sarkú. Ellibben mellettem és kirohad a tüdőm a puhos testszagtól. Reggel 8-kor....
2020. jan. 13. 06:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!