Egyedül semmit se csinálok, ha itt a párom akkor sokmindent. Miért van ez?
Ha egyedül vagyok itthon, olyan mintha magamba zuhannék és lusta, depis hangulatú leszek. Ilyenkor hanyagolok dolgokat, minden 10 percbe leülök, telefonozok, léháskodok, ősszevissza nekifogok dolgoknak majd abbahagyom és másat kezdek.
Ilyenkor felfordulás van, és nagyon lassan, nehezen veszem rá magam hogy rendet rakjak.
Ha itthon a párom is,akkor sokkal produktívabb vagyok, takarítok, rendet rakok és mindent csinálnék. Pl ma ő kint az udvaron javította az autót én meg mellette ültettem magokat, rendbe raktam a kiskertet, virágokat ültettem, egész nap tevékenykedtem.
Nem értem magam. Most újra egyedül vagyok és szétszórt. Van erre valami magyarázat? Ez nem tudatos, azt gondolnátok,hogy ügyesnek teszem magam előtte és azt mutatom,de nem így van, 5 éve vagyunk együtt, játszmázás nincs.
22n
Örülök, mert tény hogy vele érzem magam a legjobban...
De hát nem mindig vagyunk együtt, munkája miatt van,hogy csak estére ér haza és jó lenne ha egyedül sem érezném lustának/depisnek(?) magam és ugyanúgy ügyeskednék. Kíváncsi voltam más is van így ezzel? Vagy esetleg hogyan vegyek erőt magamon,hogy egyedül is produktív legyek és ne csak tengjek-lengjek.
Sziaa. Én is ugyanígy vagyok :). Két éve vagyunk együtt , minden este nálam alszik (2percre lakik tőlem) szóba jött már az összeköltözés is. Én is depisebb vagyok , alig van etvagyam ha nincs mellettem, ha este nem jön nélküle már nem tudok aludni sem. Lehet a megszokás..de amúgy gondolkodtam rajta beteges is.. tavaly egész áprilisban Pesten dolgozott , nem lattam, de minden este videochateltunk.
Hiányzott, hiányzik ha nincs velem , pedig ez már nem a rózsaszín köd kategória.ha megjön megnyugszom, megjön az atvagyam és az élethez a kedvem.
Barátaiddal mozdulj ki, vidd el sétálni a kutyád, menj el futni, nézz sorozatot, tereld el a gondolataidat. Napközben nekem bejön..este meg alig várom hogy talizzunk.
Köszönöm szépen a válaszokat, jó ötleteket adtatok!:)
Azért jó látni,hogy más is van még ebben a helyzetben😄.
Azt hiszem muszáj tudatosan változtatnom, és még akkor is megtenni amit kell még ha legszívesebben csak döglenék az ágyban magányomban. Sokszor inkább ennek a kísértésnek engedek,pedig az akaraterőm kellene nagyobb legyen.
Csak egy barátnőm van a közelemben, többiek távol, így ritkán megyek velük bárhova is:/ kutyáimmal szoktam még lenni, de leginkább a háztartásbeli dolgoknál vagyok hanyag. Ruháimat inkább a széken hagyom és oda gyűl egy nagy ruha-hegy😄 és a mosogatást is húznám minél tovább:)) persze nem szeretek kupiban lenni,de sokszor erősebb a lustaság és életkedvtelenség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!