Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nektek hogy néz ki 21-22...

Nektek hogy néz ki 21-22 évesen egy átlagos napotok?

Figyelt kérdés
Mit csináltok? Mivel foglalkoztok? Tudjátok már hogy mi a célotok az életben?
2019. ápr. 2. 10:43
 1/8 anonim ***** válasza:
51%
Unom magam. Öreg vagyok. Milyen jó volt 17 nek lenni,,,stb
2019. ápr. 2. 11:16
 2/8 anonim ***** válasza:
76%

Egyetemre járok, tanulok az egyetemre, beadandókat készítek, de este megy a tv is, illetve ha van egy jó rendezvény/konferencia, akkor elmegyek rá. Ezen kívül hétvégén néha bekapcsolom a konzolt és játszom egy keveset, híreket olvasok.

Illetve keresem a Nagy Őt, de az istenért sem találok rá :D :(

2019. ápr. 2. 11:16
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

#2 vagyok:

Célomat kifelejtettem: diploma megszerzése, jó állás találása és függetlenedés. Aztán a munka mellett a hobbijaimnak élnék, lenne háziállatom stb.

2019. ápr. 2. 11:20
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Gépezek, videókat vágok. AZ a célom hogy elmenjek dolgozni hogy a párommal összeköltözzünk de mivel kijött a depresszióm ujra igy nem nagyon tudok meg nem is akarok semmit se csinálni csak abban reménykedni hátha meghalok valami véletlen folytán. Ilyen tipikus céltalan senki vagyok.
2019. ápr. 2. 12:19
 5/8 anonim ***** válasza:

21 voltam, amikor kezdtem az egyetemet. Akkor még nagyon kis szorgalmas voltam.

Felkeltem, elkészültem, gyorsan Netbook-on végig futottam a Facebook-ot, összecihelődtem, elmentem az aluljáróba, vettem egy csomó fornettis péksütit (az volt az egész napi kajám :D ).

Elmetróztam a vasútállomásig. Közben, de néha előtte már sms-tem a társaimnak, hogy foglaljanak nekem helyet, meg elolvastam a válaszukat, hogy melyik kocsiban ülnek és az állomáson már úgy álltam be. :D

Beültünk az első órára; ha valami 50+ fős előadás volt, akkor hátul a csoporttársakkal beültem és a netbookon írtam a beadandóm vagy nyomattam a Facebook-ot, ha kislétszámú, akkor figyeltem, jegyzetelem vagy bambultam. :D

A lukas óráink általában a csoporttársakkal együtt voltak, ilyenkor mászkáltunk a Campus-on, elmentünk egy koleszos társunkhoz, elmentünk bevásárolni, hasonlók; vagy, ha épp valami nehéz ZH jött, akkor egy sarokban meghúztuk magunkat és tanultunk.

Csoporttársakkal együtt mentünk vissza a vonathoz és vonattal vagy leszálltam hamarabb otthon vagy mentem velük tovább és csavarogtunk.

Otthon megcsináltam a beadandót, leckét, ha kellett tanultam, dohányoztam az erkélyen. A Barátok köztöt néztem, mert az jó ürügy volt, hogy szünetet tartsak a tanulásban. Ha nagyon sok dolgom volt, akkor hajnali 2-3kor feküdtem le, ha kora este végeztem, akkor élveztem az estét filmezéssel, számítógépes játékkal. Néha csoporttársakkal találkoztunk és mentünk kocsmázni, bulizni, hasonlók.

Mázlista voltam, mert nem kellett dolgoznom, illetve a második félévtől a kreditátlkagom miatt járt az ösztöndíj.

21 évesen céltalan voltam nagyon, igazából csak az alapképzés végefele döntöttem el, hogy mi legyen. Tanár szerettem volna lenni, de a tanári mesterképzésre nem vettek fel, rá pár hónappal pedig megtaláltam a helyemet abban a munkakörben, amiben már évek óta dolgozok, szóval következő évben nem is jelentkeztem MA-ra.

Nagyon szépen köszönöm a kérdésedet, jó volt nosztalgiázni! :) <3

2019. ápr. 2. 12:56
 6/8 anonim ***** válasza:

Aktív egyetemi félévben:

6 és 17 óra között: Kutyaetetés, takarítás utána. Ingázás otthon-egyetem-gyakorlati hely között. Előadások, gyakorlatok, ZH-k, vizsgák.

17 óra után változatos. Vagy 20:00-ig benn maradok a gyakorlati helyemen kutatni a szakdogámhoz, vagy elmegyek a párommal bevásárolni munka után és hazamegyünk. Kimosok és kiteregetek, megöntözöm a kertet/gyomlálok (időjárásfüggő), kipucolom a kályhát és tüzetrakok (szintén időjárásfüggő), összetakarítok a kiskutya után, vacsorázunk, elmosogatok, fürdünk. Ágybabújunk, TV-t vagy videókat nézünk. A barátom fél 10 körül elalszik, akkor nekiállok jegyzeteket gépelni, illetve tanulni. Hajnali 1-2 körül abbahagyom, lefekszem. Másnap kezdődik előlről.

Hétvégente leggyakrabban vagy tanulok, vagy a szüleinkhez megyünk látogatóba. Időnként moziba vagy kirándulni, illetve étterembe.

Passzív egyetemi félévben:

Felkelek hajnali 5-kor, mikor a párom megy dolgozni, majd visszafekszem 1-2 órára. Betör a kutya az ajtón, felugrik az ágyra és felébreszt. Megetetem, feltakarítom, amit éjszaka szétrombolt/odacsinált a lakásban, kiengedem az udvarra. Csinálok reggelit, lecsekkolom az üzeneteimet, nézek pár videót, amíg felébredek. Kimosok, kiteregetek. Kitakarítom a kályhát, felseprem a lakást, felmosok (minden egyes nap), elmosogatok. Öntözök, gyomlálok. Vagy megnézek egy-két rész sorozatot, vagy kijátszok egy epizódot valamelyik Telltale játékból, illetve a Life is Strange-ből. Ha akad fizetett munkám, azt megcsinálom délutánonként. Államvizsga tételeket dolgozok ki, amíg haza nem ér a barátom. Bevásárlás, vacsora, mosogatás, fürdés, TV-zés. Ilyenkor 11-12 óra környékén fekszem le a szokásos hajnalig tanulás helyett.

Hétvégén nem tanulok. Általában ilyenkor egésznap a szüleinknek segítünk valamilyen otthoni munkával, vagy a házat és az udvart szépítgetjük.

A célom az, hogy lediplomázzak végre és ne kelljen folyton a tanulással foglalkoznom, mert rengeteg időt elvesz az életemből. Legtöbbször úgy érzem, alig van időm olyasmivel foglalkozni, amit szeretek. Diploma után pár évet dolgoznék, utána pedig családot alapítanék. Radioaktív sugárzás mellett fogok dolgozni, így nagyon meg kell sajnos tervezni előre a gyerekvállalást, hiszen terhesen vagy szoptatás alatt nem dolgozhatok. Vagy át kell magam helyeztetni másik pozícióba, vagy más típusú állást keresni addig.

2019. ápr. 2. 13:00
 7/8 anonim ***** válasza:

Én 22 vagyok. Többet vagyok egyetemen mint annó gimiben.

Minden nap 8tól van az első óra. Hétfőn gyakorlat, többi nap előadás ezért ezeket általában ellógom, mert nem bírok 6kor felkelni.

Szóval ilyenkor 7:30kor kelek. Elintézem a kutyát (pisi,etetés), megreggelizek, közben és utána nyomkodom a telóm. Zuhany, készülődés, 9:20kor indulok.

Hétfőnként csak gyakorlat van, van közben egy 1órás szünet és több rövidebb is. Ilyenkor ebédelünk és tanulunk az aznapi gyakorlatokra. Fél5 fele érek haza. Zuhany, vacsi, pihi, majd tanulás, tegnap pl fél10ig, végül sorozat. 11körül szoktam aludni menni.

Keddenként csak előadásaim vannak, katalógus a 8óri, 10órai és 5órai előadásokon van, ma pl csak 5re megyek be, semmi nem csináltam csak pihentem mert beteg vagyok. De ilyenkor 3-5ig lenne lyukas, ebédelni, sorozatot nézni vagy tanulni szoktam az egyetemen.

Szerdánként csak kettőig vagyok, ilyenkor járok még 4-8ig szakmai gyakra. Utána szintén nem csinálok semmit.

Csütörtökön 6ig végig gyakotlatok vannak, van 2 fél órás szünet. Ilyenkor beülünk evédelni vagy kiülünk a parkba beszélgetni. 7körül vagyok otthon, ilyenkor már hulla szoktam lenni.

Pénteken csak délig vagyok, utána otthon takarítok és tanulok.

Mostanában egyébként nagyon motivalatlan és erőtlen vagyok, rohanok haza és fekszem le dögleni. Kb mint egy nyugdíjas.

2019. ápr. 2. 14:37
 8/8 anonim ***** válasza:

21 vagyok.

Ez a második félévem csecsemő- és kisgyermeknevelő szakon. Keddenként van gyakorlat, így ma is ott voltam. A többi napom változó, általában kora este érek haza az órák miatt, néha párommal töltöttem az estét.

Hosszú távú célom, hogy végre abban a hivatásban dolgozzak, amit tényleg szeretnék és már én is nagyon vágyom arra, hogy ne csak tanulni kelljen, mert már bőven elég volt. :D Pár év munka után szeretnénk már családot a párommal, de ez még nagyon a jövő zenéje, előtte szeretném megvalósítani önmagam, ahogy ő is.

2019. ápr. 2. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!