Miért félek másoktól függeni?
Már rájöttem, hogy azért sem szeretek lányokkal ismerkedni, mert ha esetleg elkezdünk etgymás iránt többet érezni, akkor elkezd emészteni az a gondolat, hogy mostmár egy újabb emberhez fogok tartozni, akihez igazodni kell stb...
Valamiért ez már kezd nálam elfajulni és amikor elkezdek beszélgetni valakivel az elején még tök jó, de aztán, mikor egyre jobban elmerülünk a chatelésben vagy tegyük fel beszélgetésben, akkor már inkább nem akarom az egészet, mert ez a kötődés valamilyen oknál fogva taszító számomra, holott minden ember vágyik egy kapcsolatra. Én is vágyok rá, csak ez az egész beleköp a levesembe.
Mert függeni nem is jó. Alkalmazkodni viszont kénytelen az ember bármilyen kapcsolatban.
Egyébként én is pont így érzek. És emiatt maradtam egyedül. (elmúltam 30,úgyhogy nem tinirinyálok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!