Csak engem zaklatnak a neten ilyen marhaságokkal? L
Engem nem találtak még eddig ilyenek. De hallottam most valami ilyesmiről, hogy van egy ilyen "munkalehetőség" hogy facebookon reklámozzák a webshoppot és kapnak érte pénzt és te is csatlakozhatsz ehez a munkához és ... Tiszta piramisjátéknak tűnik... De valószínűleg téged nem ilyenek találtak meg. Lehet, hogy ugyan az a neved, mint valakinek, aki egyszer vásárolt tőlük. Az ilyenre nagyon rá tudnak szállni. Anyámat Skipeon találta meg valami... Valami sötétség. Egyszer bejelölte valaki, hasonló szöveggel, csak franciául. Neki viszont pént kellett, mert valami gondja volt stb... Jaaaj szegények szüksége volt 2000 euróra. Na hagyjuk már 😂 anyám letiltotta, erre tök más profilok rendszeresen elkezdték bejelölni őt ugyan ezzel a szöveggel. Gondolom megszerezték valahonnan az emailt aztán berakták a gépezetbe. Az óta szigorodott az EUs adatkezelési rendszer, szóval ilyennek nem szabadna előfordulnia. De hát az ember az nem változik.
Én is azt tudom ajánlani hogy ne jelölj vissza random embereket. Ha a közeli ismerőseid kezdenek el ezzel bombázni, akkor viszont már gáz van 😄 sok sikert!
Nem vagy egyedül ezzel.
Engem is szoktak bejelölni, de én nem jelölök vissza ismeretleneket. Valaki ért ebből, és lekopik, de olyan is előfordul, hogy üzenetet is ír (ami ugye az engedélykérések mappába megy), és bemásol nekem oda egy fél méteres kisregényt, a szuper lehetőségről, a csodálatos termékekről, és a nagyszerű kereseti lehetőségekről.
Persze mindegyik ilyen fos MLM, piramisjátékos hülyeség.
Bírom, amúgy, hogy aki ezzel foglalkozik, mindenki hangoztatja, hogy mennyire jól megy az üzlet, milyen jól keres vele... ha tényleg így van, akkor viszont miért ismeretleneket zaklat és akar beszervezni ennyire rámenősen???
Nekem ez egy kicsit ellentmondásos....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!