Szerintetek az online felületekre jellemzőbbek a külön világban élő emberek?
A téma alatt pl. az inceleket értem, akik a neten találnak egy közösséget, de nyugodtan lehet gondolni az itteni női felhasználókra is.
Szerintetek ezek az emberek mennyire festenek reális képet a dolgokról? Mennyire sikeresek az ismerkedésben? Miért gondolkoznak sokszor logikátlanul?
Mert leírni valamit könnyű, cselekedni már nehezebb.
Mondok egy példát. Együtt élsz valakivel, aki mondjuk tolószékbe kerül. Persze írásban mindenki azt mondaná, hogy csak ezért nem hagyná el a párját és mindig mellette maradna. Ez papíron szépen néz ki, de a valóság nem ezt tükrözi. Idővel előjönnek gondok, az életed sokkal nehezebb lett, sok dologról le kell mondanod. Aztán egy idő után már nem tudod elviselni és lelépsz.
Másként fogod látni a dolgokat, hogy ha ténylegesen abban a konkrét szituációban kellene élned.
A megcsaláshoz meg csak annyit, hogy utólag mindenki nagyon okos. Példa: Julikát megcsalta a férje, de fingja se volt róla. De bezzeg amikor a barátnőjét, Marikát, is megcsalta a férje, akkor előjön a "ááá, én tudtam, hogy megcsal, mert az én férjem is ilyen volt, kellett volna a jelekre figyelned".
Elméletben minden jól hangzik, de a gyakorlatban nem ilyen egyszerűek a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!