Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Volt olyan gyerekkori álmod,...

Volt olyan gyerekkori álmod, amit felnőttként megvalósítottál?

Figyelt kérdés
Pl gyerekként soha nem volt pénzed egy kis rózsaszín biciklire, és felnőttként csak azért is megvetted.

#gyerekkori-álom
2019. márc. 31. 10:04
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát, fotós szerettem volna lenni gyerekkoromban. 45 évesen eljutottam oda, hogy finanszírozni tudtam egy komolyabb fotós tanfolyamot. De fotózni azóta sincs több időm. :(
2019. márc. 31. 10:22
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Kb félévente változott az érdeklődési köröm, sosem maradtam meg egy dolognál tartósan. Minden érdekel amíg sikerül megvalósítani, utána megunom, ez felnőtt koromra sem változott. Amiket gyerekként szerettem volna, de nem volt elég információm/segítségem/pénzem: áramkörtervezés és készítés, bútorasztalosság, szervetlen kémiai kísérletek, autószerelés, muzeológia, kőművesség, hegesztés, céllövészet és még pár dolog. Ezeket már felnőttként tanultam meg, de mindig keresem a következő hobbimat. A szakmámat is úgy választottam hogy mindig legyen időm hobbira és kikapcsolódni, túl rövid az élet ahhoz, hogy csak munkával töltsem.
2019. márc. 31. 10:51
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, egy hangszer és az azon való játék volt az álmom, felnőtt koromra meglett.
2019. márc. 31. 10:52
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekkoromban semmi se érdekelt a matekon és a fizikán kívül, gépészmérnök akartam lenni. A család nyomárása orvosit végeztem (igen, hülye voltam - az emberek egy része 18 évesen még sajnos nagyon befolyásolható, elhittem, hogy jobban ismernek, mint én magamat). Most, 30 felett végzem a matematikus szakot informatikai mellékszakkal. Mellette hobbiból robotokat építek. Úgy érzem, mintha most kezdenék csak el élni.
2019. márc. 31. 10:58
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Jobb emberré válni, mint a szüleim. Sikerült!
2019. márc. 31. 11:27
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Tuning autó, és annak kiállítása az AMTS-en
2019. márc. 31. 13:01
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Hogy Nemetorszägban kezdhessem el felepiteni a sikeres jovom☺

Nos, kint elek, s hamarosan elkezdhetek nyomozonak tanulni! ☺ :)

2019. márc. 31. 17:49
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem gyerekként vagy lehetetlen álmaim voltak, vagy egész könnyen megvalósíthatóak. :D Pl játékgyáram azóta sincs, de láttam a tengert, és van egy fiókom, ami csak édességgel van tele. :D
2019. márc. 31. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!