Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Azzal mit tudok kezdeni ha...

Azzal mit tudok kezdeni ha fiú létemre nagyon érzékeny vagyok?

Figyelt kérdés
Nagyon hamar lesz lelkiismeretfurdalásom a legkisebb dolgok miatt is. :/
2019. márc. 30. 15:38
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Lányként mondom, hogy ez szerintem teljesen rendben van. Szeretem a lelkiismeretes embereket, illetve azokat, akik kimutatják az érzéseiket.
2019. márc. 30. 15:53
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Ez teljesen normális, ilyen a személyiséged, az érzékenység nincs nemhez kötve.
2019. márc. 30. 16:02
 3/11 anonim ***** válasza:
Hát elég kellemetlen megerősödni ilyen téren. Nekem ennek az oldalnak köszönhetően sikerült habár nem tudom miért kínoztak meg (nem állítom, hogy célzott és szándékos volt! De sikerült) A jagamra fordítottam pedig eleinte nagyon erős halálfélelmem volt, de ma már halál fél tőlem. 😎🚽
2019. márc. 30. 16:13
 4/11 anonim ***** válasza:
Első két válaszolóval egyetértek. 17/L
2019. márc. 30. 16:30
 5/11 A kérdező kommentje:
Első válaszoló, ez meglehet de tudod vannak olyan lányok akik szeretik kihasználni ezt és az nagyon szokott nekem fájni, persze tisztelet a kivételnek. :)
2019. márc. 30. 17:48
 6/11 anonim ***** válasza:

Fiúként mondom,hogy ez teljesen normàlis.

Én is szeretem az ilyen lelkizős srácokat,még lányokat egyaránt.

UI.: Én is meglepően érzékeny vagyok.

2019. márc. 30. 19:16
 7/11 anonim válasza:
Alapbol nem lenne ezzel semmi gond, mondjuk aterzem a problemat (habar en lany vagyok) de nekem is eleg durva lelkiismeretem van es hat ez nem mindig jon jol
2019. márc. 30. 21:18
 8/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom hogy képesek az emberek ezt kihasználni. :(
2019. márc. 30. 21:31
 9/11 A kérdező kommentje:
Mikor valaki megbánt sokszor kivánom neki hogy csak egy nalig fájjon úgy mint most nekem.Biztos azután másképp látná a dolgokat. :/
2019. márc. 30. 21:32
 10/11 A kérdező kommentje:
napig*
2019. márc. 30. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!