Miért ilyen robbanékonyak a csajok és miért szeretik a fiúkat folyton gyötörni és a lelkükbe taposni meg minde problémát úgy beállitani mintha a fiú hibája lenne közbe a lányé?
Figyelt kérdés
2019. márc. 29. 21:32
11/17 anonim válasza:
Az ilyenek majd kamatostul visszakapják az életben...
12/17 anonim válasza:
Én élvezem ha ezt teszi velem egy csaj. Föleg ha csicskàjàvà tesz.
13/17 A kérdező kommentje:
Ez a gondd, hogy hagytam a csajnak hogy kihasználjon, miért jó ez a csajoknaak???
2019. márc. 30. 22:03
14/17 A kérdező kommentje:
Miért kell otthagyni csak úgy valakit akk semmi rosszat se csinált nektek?
2019. márc. 30. 22:04
15/17 anonim válasza:
Talán attól az EGY darab csajtól kellene ezt megkérdezni ahelyett, hogy szánalmas módon ítélkezel az összes többi nőneművel szemben. Én mégis honnan tudjam, hogy egy vadidegen lány miért tette ezt meg azt egy számomra szintén ismeretlen pasival? Én nem csináltam mellesleg sosem ilyesmit, úgyhogy azt sem tudhatom, mi játszódik le ilyenkor az adott emberben.
16/17 A kérdező kommentje:
Jó, persze tisztelet a kivételnek. :)
2019. márc. 31. 13:38
17/17 anonim válasza:
a pasik mind faszok!
egy 16 éves szerelmibánatos lány válasza!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!