Furcsán néznének rám, ha publikus helyen üvegből vagy dobozból tejet innék?
Figyelt kérdés
2019. márc. 27. 18:51
3/9 anonim válasza:
Én sem, én is szoktam ilyet csinálni és nem néz senki furcsán.
4/9 anonim válasza:
Rám volt, aki furán nézett rám(mivel simán megcsináltam hogy doboz tejet ittam, pl riskásat.. :) ), de úgy gondolom, ennél sokkal meghökkentőbb dolgokkal is találkozott már az emberek nagy része.. :D
N
6/9 anonim válasza:
Hát ha épp nyár lenne és 40°, én pl. lehet, megnéznélek, hogy nem félsz-e, hogy megromlik a táskádban vagy valami :D
De amúgy nem.
7/9 anonim válasza:
Zacskóból inni, na az már extrém! 😀
8/9 anonim válasza:
Nem tudom merre valósi vagy, de az első dolog, amit Pesten megtanultam, hogy MINDEGY mit csinálsz és mennyire vagy fura, MINDIG van egy nálad furább. Nincs az a mérce, amit meg lehetne ütni, ezért szinte mindenki immunis rá. Igyad a tejed nyugodtan, egészségedre!
9/9 anonim válasza:
Én rendszeresen látok munkásembereket 1 literes dobozos tejet inni nyilvános helyeken, metrón, buszon, utcán. Semmi gáz vagy furcsa nincs benne szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!