Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért lett divat hogy utálják...

Miért lett divat hogy utálják az emberek a hazájukat?

Figyelt kérdés
Szerintem ez gusztustalan

2019. márc. 26. 10:33
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Én ritkán látok olyat, hogy valaki az országot utálja. Legtöbben a kormányt, a kilátástalanságot, a jövőkép teljes hiányát utálják. Sokan nem szeretik még ezt a mű ősmagyar maszlagot sem. Rengetegen gyűlölik a trágya embereket(az olyanokat mint az itteni fidesz troll, aki abban reménykedik, hogy a fidesz éltetéssel majd itt összeugrasztja az embereket), de igazából ez minden országban van,csak ugye azt nem látják, hogy az orosz Vlagyimir hogy rak alá Szergejnek, vagy Joe mennyire utálja Mike-ot.
2019. márc. 26. 12:40
 12/14 anonim ***** válasza:
67%

Mert ez itt nem haza. Csak egy szrgödör és az emberek se az összefogásukról híresek, így egy népnek se igazán.

Nem érzem, hogy ide tartoznék, vagy hogy egyáltalán szeretnék ide tartozni.

Kövezzetek meg nyugodtan. Lepereg.

2019. márc. 26. 14:50
 13/14 anonim ***** válasza:
82%
Anyám magyar, apám arab, Németországban születtem, majd 8 évet Franciaországban éltünk és most Angliában vagyok egyetemista. Igazából azt sem tudom eldönteni, hogy hol a hazám nem hogy utáljam valamelyik országot.
2019. márc. 26. 18:07
 14/14 anonim ***** válasza:

3-assal értek egyet.

De a kérdezőt ez miért zavarja?

2019. márc. 26. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!