Ma készítettek velem egy interjút és azóta olyan nyomorultul érzem magam?
A víz világnapja alkalmából elmentünk az osztállyal megnézni egy víztornyot. Pechemre a riporter néni meg bácsi pont engem szúrt ki, pedig én tipikusan az az ember vagyok, aki kerüli a feltűnést, szeret a háttérben meghúzódni és csak csöndes szemlélőként részt venni különféle eseményeken. Először próbáltam tiltakozni, de láttam, hogy kénytelen vagyok valamit mondani, de csak ilyen egyszavas válaszok jutottak eszembe meg nagy zavaromban nem bírtam szépen fogalmazni és az osztálytársaim is látták a szerencsétlenkedésemet... Nagyon remélem, hogy nem fogják leadni a tv-ben, de tuti, hogy valaki majd megosztja Facebookon és nevetség tárgyává válok...
Komolyan, akárki más adhatott volna egy szaros interjút, erre pont a legfélénkebb, leggyámoltalanabb embert nézték ki. Ráadásul, ha úgy vesszük az iskola nevében (is) nyilatkoztam... Ahh,legszívesebben elsüllyednék szégyenemben. Mással is volt már ilyen vagy csak engem érint ilyen érzékenyen ez a dolog? :(
Jaj ne őrlődj ezen :)
Az emberek 95%-a így reagálna, mint Te. Hidd el nem lesz semmi gond!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!