Normális hogy félek attól hogy valaki ki fog beszélni? Le lehet ezt küzdeni valahogy?
Általánosban több évig ki voltam közösítve és mindenért kibeszélés tárgya voltam. Pár évvel később voltak olyan volt osztálytársaim akikkel össze futottam véletlenül és érdeklődtek irántam, ebből adódóan féltem magamról és az akkori életemről beszélni.
Általánosságban félek akárkinek őszintén véleményt nyilvánítani bármiről, vagy mesélni magamról mert nagyon félek hogy mit gondol majd rólam és hogy másoknak elmondja és kibeszélnek.
Van akiben voltak hasonló érzések de le tudta küzdeni? Ez normális? Vagy hogyan lehetne rajta változatni. Eredhet ez önbizalomhiányból?
18L
Igen. Majd kinövöd. Ha igyekszel, könnyebben fog menni.
Próbáld növelni az önbizalmadat új élményekkel, erőpróbákkal, meg annak az átgondolásával, hogy mennyi mindent sikeresen teljesítettél már az életben.
Na és ha kibeszélnek, mi van akkor?! Ha ettől ő boldog lesz! Nem?
Te meg ne foglalkozz vele, csak saját magaddal törődj.
Már általános iskola végén tudtam, hogy mi akarok lenni. És nagyjából tudtam milyen vagyok. Sosem érdekelt, hogy ki, mit beszélt rólam, és ma sem érdekel. Mindig Önmagamat adtam. Mindig ugyanazt láthatták a cselekedeteimben is, amiről beszéltem. Tökmindegy, hogy azt beszélték ki, amit megtapasztaltak belőlem, vagy azt amit mondtam, mert a amit mondtam, összhangban volt a cselekedeteimmel.
"Ha mindig igazat mondasz, semmire sem kell emlékezned!"
> Mark Twain <
Ne félj tőle. Mindig ki fognak beszélni. Akkor is, ha semmit nem közölsz magadról. Akkor kitalálnak valamit.
Ilyen az emberek természete. Ritka kivétellel.
#3 vagyok.
Igen, és arra is számíts, aki neked beszél ki másokat az bizony jó eséllyel téged is kibeszél mások előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!