Nekem az a hobbim, hogy a kormányt kritizáljam, ez nagyon beteges?
Szerintem sok baj nincs vele, de napi 6-7 órában ez elég durva. Egy életed van, biztos megéri a negyedét ezzel tölteni?
Olvass, légy a családoddal, tanulj, játsz valamit stb. Ne tölts ilyen sok időt ezzel, nem éri meg hosszú távon.
De egyébként tudom miről beszélsz, sokszor nekem is jól esik vitàzni és szidni a kormányt. Nagyon arrogáns banda, természetes, hogyha nem bírod szó nélkül, hogy valaki istenìti őket.
De tényleg figyelj a mértékre.
😀😀
Volt ilyen ismerősöm, csak ő pont Fideszes. Reggel felkelt, rögtön az aktuális híreket nézte, egész nap híreket hallgatott és folyton erről beszélt. Nem azt mondom, hogy beteges, de egy idő után mocskosul fárasztó hallgatni.
Csak az a baj, hogy míg más hobbinál, mint az autók, horgászás, akármi le tudod állítani azzal, hogy nem érdekel, addig a politikára ilyet mondani csak olaj a tűzre és jön az ész osztás, hogy mi az hogy nem érdekel a politika meg a jövőm meg a világ.
6-7 órát ezzel szórakozol?
És mikor dolgozol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!