Olyan nagy baj ez? Vagy mar sok? Nektek mi a velemenyetek?
szerintem is add magad. az ember akkor tudja magát igazán jól érezni.
főleg ha egyébként a korodhoz kapcsolható fontosabb dolgoknak meg eleget teszel.
én is hasonló vagyok, és egyszer egy ismerősömtől ezt visszahallottam, hogy azért kerül, mert hogy hülyeségeket szoktam még mindig csinálni meg komolytalan vagyok.
ezzel szemben ő pont az ellenkezője. kívül mutatja, hogy ő milyen komoly és felnőtt, 25 éves létére meg arra nem képes, hogy elmenjen a boltba anyukája nélkül...dolgozni is csak azért dolgozik, mert az apja benyomta oda, ahol ő is dolgozik, magától nem keresett volna, mert olyan álomvilágban él, ahol minden majd az ölébe hullik.
és eközben meg ott van mindenhol ez a megfelelési kényszer, én nem bírom elképzelni, hogy ő komolyan élvezi azt, amit kifelé mutat...szóval érted, inkább legyél gyerekes és élvezd ki az életet, mint másoknak megfelelve legyél egy szürke ember, mert ennyi idősen már szerintük annak kéne lenned.
Szerintem ha már elérted azt a szintet hogy valaki ezt megjegyezze vagy felfigyeljen rad,akkor LEHET hogy már egy kicsit sok vagy
Látatlanban nehéz ítélni de most hirtelen a vonaton viháncolo tinilányok jutottak eszembe akik irgalmatlanul hangosan vihorasznak mindenen zavarva ezzel másokat
Ha ilyen vagy,na az mar sok egy picit
De 18 evesen (meg sehany evesen se) nem kell fapofaval fekudnod kellned,csak a gyerekes tiniviháncolást egy kicsit csillapitani,de idovel ugyis magadtol fogsz valtozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!