Az enyhe autizmus spektrum zavarnak lehet ahhoz köze, hogy felnőtt férfiként vonzódom a kifejezetten kicsiknek szánt színes aranyos mesékhez és gyermeki tulajdonságaim vanna, vagy ez egy megrekedés?
Nekem a Nyomi szerencsétlen utazásai a kedvencem. Annnyira vicces. :D
27/f
A Nyomit és a Gumballt én is szeretem, szerintem király mesék :D Egy csomó felnőtteknek szánt poén van bennük.
Meg amúgy a Nagyfaterbátyóra meg a Gumballra pont nem mondanám, hogy "olyan kis cukiszínesaranyos", meg "kicsiknek szánt mese". Még ha pl. a Teletubbykat néznéd, arra azt mondanám, hogy hmmmkay...egy kicsit fura..De ezek, amiket felsorolták, inkább idősebb korosztálynak készültek szerintem. Egy csomó felnőtt ismerősöm nézi őket.
Egyértelműen összefügg szerintem. Rengeteg Aspergeres valószínűleg hasonló okokból vonzódik az animékhez, Disney rajzfilmekhez, stb. Noha egyébként sok neurotipikus is kedveli ezeket, nem kell hozzá autizmus. Bátorság viszont kell ahhoz, hogy az ember a saját érdeklődését kövesse, ne azt, amibe a neme és a kora alapján a társadalom be akarja skatulyázni.
Amúgy meg:gondolj bele, hogy akár lehetnél Zámbó Jimmy rajongó is. Szerintem tök jól jártál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!