Miért szokás smileykkal letudni a beszélgetéseket face-n?
Áh értem. Most akkor jönnek a vádask...őőő...feltételezések hogy mi okból írhattam ki ezt a kérdést, (feltehetőleg olyanoktól, akiknek maguknak is kimerül a kommunikációjuk smileykban) arra késztetve hogy bizonygassam vagy megcáfoljam ezeket, hátha kiderül. :P
Hogy mindezeket megspóroljuk, így borítékolom előre, hogy egyik sem igaz. ;) Úgyhogy most már vissza is térhetünk az eredeti téma boncolgatására. ;)
Feltehetően hatalmas veszteség lesz, ha törlöd a listáról, és nem nyomatsz elméleteket, hogy miféle sérelemből írhattam ki ezt.
Hát nem is tudom hogy nélküled hová fog elmenni a beszélgetés. :D :P
Ln speciel nem érzem, hogy magamat égetném azzal, hogy nem megyek bele egy általam nem kívánt virtuális beszélgetésbe.
Mondjuk ha Facebookon is ennyire idegesítő személyiség vagy, persze hogy nem akar senki mélyrehatóan beszélgetni veled bármiről.
Ajánlanám figyelmedbe is a 12-es hozzászólásomat.
Játszhatjuk ezt naphosszat oda vissza, hogy leírogatjuk a létező összes feltételezést, hogy miféle rossz tapasztalatból írhattam ezt ki, de felesleges, mert így borítékolom hogy egyik sem igaz, úgyhogy ugorjuk át ezeket, és helyettem a témát elemezzük, mert az kicsit úgy sokkal kreatívabb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!