Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok, nők! Ez a dolog igaz?

Lányok, nők! Ez a dolog igaz?

Figyelt kérdés

A kérdésem nem trollkodás. Tényleg kíváncsi vagyok.

Szóval még régebben olvastam itt gyakorin, hogy a lányok "összepunizzák" a bugyijukat. Ezen, főleg a megfogalmazáson jót röhögtem. Azt hittem vicc.

De több helyen olvastam azóta, hogy -elvileg- amikor van a "termékeny időszak", akkor tényleg valami odakenődik vagy hogy fogalmazzak. Foltot hagy.

Egy lány ismerősömet megkérdeztem, és ő azt mondta, hogy igaz, meg ő mindennap (!) használ tisztasági betétet emiatt, meg szerinte sok lány.

Most ez tényleg igaz, ez létező dolog?

Voltam már nővel, volt több barátnőm, de nekem ez új.

2019. márc. 5. 18:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
91%
Nem kényelmetlen a betét (bár amúgy nem vagyok benne biztos, hogy tudod-e mi a különbség a tisztasági és az egészségügyi betét között), sokkal tisztább és higiénikusabb érzés, hiszen nem a bugyid lesz koszos, hanem a betét, amit szükség szerint tudsz cserélni. Túlzásnak sem túlzás. Ha valaki úgy érzi, hogy szüksége van rá, akkor használja. Valakinek minimális és tényleg nincsen rá szüksége, míg mást akár már egy kevés is zavar, valakinek pedig tényleg jól jön a betét stb., szerintem ez abszolút egyénfüggő.
2019. márc. 5. 21:54
 12/19 anonim ***** válasza:
71%
Én sem értem, miért lenne "túlzás". :D Nem szeretem, ha nedves a bugyim, akkor se, ha csak kicsit. Annyira megszoktam már a betét jelenlétét (ami egyébként kicsi), hogy az a kényelmetlen, ha kimarad.
2019. márc. 5. 23:00
 13/19 anonim ***** válasza:
78%

persze, hogy igaz, kábé az a szerepe, mint a nyálnak a szájban: fenntartja az egészséges ph-értéket, tisztít, nedvesen tart. Végülis logikus, mert a hüvelyt is hasonló nyálkahártya borítja, mint a szánkat.

Én egyébként nagyon ritkán használok tisztasági betétet. Nem zavar a nedvesség és a bugyim olyan anyagú, hogy hamarabb megszárad, mint a betét :) Nagyon ritkán előfordul, hogy sok folyásom van, olyan érzés, mintha bepisiltem volna, olyankor azért berakok egy betétet (vagy ha épp nincs kéznél, akkor egy papírzsepit.)

2019. márc. 6. 00:57
 14/19 he84 ***** válasza:

De igen kérdező, szerintem is túlzás, mint azt feljebb írtam:

"Hát azért az túlzás és fura, ha némelyik nő emiatt minden nap hord tisztasági betétet. Na de mindenki maga tudja."

Én nem szoktam hordani, mert egy idő után kényelmetlen lenne bizonyos értelemben, bár az is igaz, hogy nekem nem szokott lenni nagyobb mennyiségű, hanem csak ritkán kevés és mensi előtt szokott csak néha kicsivel több lenni 1-2 napig.

2019. márc. 7. 19:23
 15/19 anonim ***** válasza:
86%
Oké, én sem használok tisztasági betétet, de azért ez vicces. Kedves kérdező, te nemhogy nem tapasztaltad meg, de pár nappal ezelőttig nem is tudtad, hogy ez a jelenség egyáltalán létezik. Szóval nem igazán a te kompetenciád eldönteni, hogy mi túlzás és mi nem.
2019. márc. 7. 22:36
 16/19 A kérdező kommentje:

3 napja nem tudok szabadulni a gondolattól, hogy a nők folyton folynak :D

Egyszer csak elfolytok.

2019. márc. 7. 22:51
 17/19 anonim ***** válasza:
82%
A barátnőddel (ha lesz) ne így beszélj majd.
2019. márc. 7. 22:52
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, ne legyél már ilyen gyerekes. Neked is folyamatosan termelődik nyál a szádban, mégse száradsz ki. Amúgy a hüvelyben nem folyik semmi sehová, maximum csöpög vagy szivárog. És nem állandóan, hanem csak időszakosan.
2019. márc. 8. 22:09
 19/19 he84 ***** válasza:
Azért ne kezeld ennyire túl lazán és gyerekesen ezt kérdező. Sokan nem veszik ezt viccesnek, ám ha te ennek ellenére mégis így folytatod, akkor magadat járatod le, taszítod ezzel a a hozzáállással a nők többségét és ne csodálkozz, ha netán így nem fognak téged komolyan venni. Nem mindig van folyás és nem mindenkinél ugyanúgy, nem ugyanannyi. Szóval jó lenne, ha nem kötekednél ilyen gyerekes viccelődéssel.
2019. márc. 9. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!