Lányok, nők! Ez a dolog igaz?
A kérdésem nem trollkodás. Tényleg kíváncsi vagyok.
Szóval még régebben olvastam itt gyakorin, hogy a lányok "összepunizzák" a bugyijukat. Ezen, főleg a megfogalmazáson jót röhögtem. Azt hittem vicc.
De több helyen olvastam azóta, hogy -elvileg- amikor van a "termékeny időszak", akkor tényleg valami odakenődik vagy hogy fogalmazzak. Foltot hagy.
Egy lány ismerősömet megkérdeztem, és ő azt mondta, hogy igaz, meg ő mindennap (!) használ tisztasági betétet emiatt, meg szerinte sok lány.
Most ez tényleg igaz, ez létező dolog?
Voltam már nővel, volt több barátnőm, de nekem ez új.
persze, hogy igaz, kábé az a szerepe, mint a nyálnak a szájban: fenntartja az egészséges ph-értéket, tisztít, nedvesen tart. Végülis logikus, mert a hüvelyt is hasonló nyálkahártya borítja, mint a szánkat.
Én egyébként nagyon ritkán használok tisztasági betétet. Nem zavar a nedvesség és a bugyim olyan anyagú, hogy hamarabb megszárad, mint a betét :) Nagyon ritkán előfordul, hogy sok folyásom van, olyan érzés, mintha bepisiltem volna, olyankor azért berakok egy betétet (vagy ha épp nincs kéznél, akkor egy papírzsepit.)
De igen kérdező, szerintem is túlzás, mint azt feljebb írtam:
"Hát azért az túlzás és fura, ha némelyik nő emiatt minden nap hord tisztasági betétet. Na de mindenki maga tudja."
Én nem szoktam hordani, mert egy idő után kényelmetlen lenne bizonyos értelemben, bár az is igaz, hogy nekem nem szokott lenni nagyobb mennyiségű, hanem csak ritkán kevés és mensi előtt szokott csak néha kicsivel több lenni 1-2 napig.
3 napja nem tudok szabadulni a gondolattól, hogy a nők folyton folynak :D
Egyszer csak elfolytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!