Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Férfiak! Nektek milyen az a...

Férfiak! Nektek milyen az a nő, akivel nem mertek ismerkedni?

Figyelt kérdés

Féltek közeledni felé, van benne valami, ami ijesztően hat?

Itt most nem arra a negatív példára gondolok, hogy konkrétan fizikailag féltek tőle, mert kigyúrt vagy valami. :D

2019. márc. 3. 16:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

lehet a válaszom nem fog tetszeni, de leírom

nincs olyan lány akitől félnék, ha tetszik lehet tőlem híresség 10/10-es, bármilyen

mit veszítek, ha megpróbálom? max az időmet, pénzemet és mit nyerhetek? ez utólag derül ki ugye :) igaz a mit veszíthetek is eléggé megnő, ha összejön a dolog

én a suli legjobb csaját meghódítottam, pedig egy tök átlagos srác vagyok és az nem volt az életem legjobb szakasza

ha felkeltette az érdeklődésemet és azt érzem, hogy szeretném megismerni, akkor teszek ezért

elég kevés lány van aki felkelti az érdeklődésemet, nekem ritka lány kell ami ma már kihalóban van nem véletlen

régen olyan voltam kb, mint amit még talán keresek, de én már megváltoztam

2019. márc. 4. 09:28
 12/12 anonim ***** válasza:
Nincs olyan. De pl a kirívóan szép és népszerű nőket kerülöm. Nem alkalmasak komoly kapcsolatra, annyira nem tudják már hol a helyük.
2019. márc. 4. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!