Ti a helyzetemben laknátok barátságos idegeneknél, vagy mennétek panzióba? (Nem annyira hosszú! )
A következő a helyzet: Tanulok, ha nem gond nem akarok elárulni hogy mit, mert nem vagyunk annyira sokan az országban, és anonim akarok maradni. Összebarátkoztam egy külföldi emberrel, aki szintén velem együtt tanul, és neki a szülei is ezen a téren dolgoznak egy kisvállalkozás formájában (még nem találkoztam a szüleivel). Meghívtak, hogy menjek hozzájuk külföldre a szüleihez pár napra megnézni, hogy hogy működik egy ilyen kisvállalkozás (de úgy, hogy a barátom nem lenne ott, csak én). A szülei nagyon lelkesek, felajánlották, hogy aludjak náluk, meg már azt is megtervezték, hogy a szabadidőmben a környéken mikor mit fogunk megnézni, meg a velem egykorú unokatesó is akar velem haverkodni, meg stb. Tényleg nagyon barátságosak! Erősködtem, hogy foglalok magamnak a kisvárosban valami panziót, de kb. hallani sem akarnak róla, azt mondják sokszor fordul meg náluk vendég, meg úgysincs olyan jó panzió a környékükön, meg ilyenek.
Na most engem nem önmagában az zavar, hogy idegeneknél kellene aludnom, csak értitek... nem akarok élősködni senkin. Ti mit csinálnátok a helyemben?
Arra is gondoltam (ez lehet hülyeség), hogy a kisvárosban elterjedne a pletyka, hogy ott vagyok a panzióban, és még szállással sem kínálnak meg akikhez jöttem, és ezt akarják esetleg elkerülni?
23 éves vagyok amúgy.
Ami fontos lenne, hogy ez a külföld melyik ország?
VAnnak olyan országok, ahol ez teljesen természetes dolog, senkinek eszébe sem jut problémázni rajta, viszont nem igazán ismerek olyat - Magyarország és még egy-két keleti állam kivételével -, ahol foglalkozna bárki is azzal, hoyg mit mond a szomszéd arról, hogy a látogató hol lakik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!