Ha jól nézek ki (nem vagyok csunya) miért nem találok magamnak nőt?
Eddigi kommentjeid alapján:
-Egoista vagy
-Felvágsz a pénzeddel és a kocsiddal, azt gondolva hogy ez alapján repülnek majd rád a nők illetve ha már ennyid van neked ,,járna" egy nő. Az egy dolog hogy ezzel azt feltételezed hogy minden nő aranyásó és csak a pénz kell nekik, az meg egy másik hogy nem jár automatikusan barátnő amint anyagi javakat szerzel. Ahhoz kell valami amit úgy hívnak vonzó személyiség.
-Van egy érzésem hogy a kritikát se bírod jól
Oh istenkém, vajon miért nincs neked nőd? DDDD:
"Van pénzem, bmw kocsim is."
Ha szerinted EZ számít, meg hoyg "jól nézel ki", akkor jobb ha tudod, ez közel sem elég, ennél jóval több kellene (belsö értékek), hogy szóba jöhess!
Emberek! Nem vagyunk egymás ellenségei, csak beszélgetünk, ötletelgetünk. Ez egy segítő fórum és nem frusztrációkompenzáló boxzsák!
Szóval a kérdésben felvázolt tényállásra többfajta megközelítést is fel lehet hozni. Nem mindegyik tükrözi feltétlenül 100%-ban a véleményemet, de egy elgondolkodtatásnak talán jók.
Egyik verzió, amit a spirituálisan gondolkodó emberek hangoztatnak, hogy "minden úgy van jól, ahogy van", illetve, hogy "aminek meg kell történnie, az megtörténik, aminek nem, az pedig nem". Ezt a párkapcsolatok nyelvére úgy is le lehet fordítani, hogy "leszületésünk" előtt már megvan, hogy ebben az életünkben kikkel lesz dolgunk és ha perpill még nem jött el az idő, akkor hiába vergődik az ember. - no ez az az okfejtés, amit magam is fenntartásokkal kezelek, ám logikus magyarázat lenne. Én azért kezelem fenntartásokkal, mert bár az ellenkezőjét sem bizonyította eddig senki, de azt sem, hogy ez így lenne.
Másik, kissé materialistább teória, az valóban a kisugárzás, a nonverbális metakommunikáció, ami nem is feltétlenül jó vagy rossz, egyszerűen csak nem találkozik a célcsoporttal. Pl ha a lelked mélyén kishitű vagy, mert úgy neveltek, erőnek erejével 22 éves korodra összehoztál egy egzisztenciát, ám a belső önértékelésed a tudatalattidban nincs azonos rezgésszámon azokkal, akik közül szeretnéd, hogy legyen barátnőd. És ebben semmiféle oltogató rádolvasás vagy troll beszólás nincs. Az ember nem tudatosan szívatja önmagát. Én pl kerülöm még azt a szót is, hogy "hibázás". Hibázás egész egyszerűen nincs. Olyan van csak, hogy hozunk egy bizonyos szempont szerinti nézőponthoz képest egy "rossz" döntést. De a dolgok önmagukban nem jók vagy rosszak. Ezt a dualitást a tudatunk gyártja le.
Nekem a mentorom (én is egy szingli pasi vagyok, fiatalon én is hittem abban, hogy a phuntzeemágnes autó az növeli az imázsomat, csak nekem nem BMW volt, hanem szép kis Stuttgarti, léghűtéses, farmotoros), szóval a mentorom azt mondta, hogy gyakoroljam az önszeretetet, önbecsülés fejlesztést, illetve vizuálisan képzeljek el magam körül egy fényes burkot, egy aurát, ami vonzza a női tekinteteket. Szerinte a sorsszerűség miatt vagyok én is szingli, de az tény, hogy amikor ezt tettem és úgy mentem el bulizni, akkor flört sok összejött.
Mielőtt bárki nekiesik a lepontozásnak, jelzem, semmi hazugság vagy ferdítés nincs a válaszomban.
A mai nőknek nem elég az, hogy van kocsid, jó arc berendezés, némi lóvé, nekik ennél több kell, meg kell értük küzdeni, mivel erő szeretettel kéretik magukat, így nehéz le vadászni őket, de még egy csomó zavaró tényező lehet, nem minden a külső, belül is szimpatikus kell lenned, különben nem akarnak veled párzani, eléggé válogatósak, mai szemmel nézve.
Egy kis hírnév is segíthet a helyzeteden, sok nő, azért is oda van, tárts szélesre a kapuid.
Még a kommenteket el sem olvastam, már a kerdés stílusából tudtam, hogy pontosan ezért nincs "nőd". Undorító megfogalmazás. Látszik, hogy nem párt keresel, hanem valami kirakatmacát, akivel villogni is lehet.
Pénzed és kocsid van. Ez oké. Jól nézel ki( szerinted). És valami más? Normális munkahely? Hol élsz és kivel? Névtelen oldal, hazudhatsz nyilván bármit, de ha a kerdésed egyébként komoly, akkor gondolkozz el ezen. 20-25 éves korom között szinte faltam a pasikat, netes társkereső is, stb., de egy ilyen pasival szóba sem álltam volna még a neten sem, annyira kiismerhetőek vagytok.
Te is! <3
Azt hiszed egy kocsival és egy nem visszataszító külsővel már kéne, hogy legyen nőd. Arra nem gondolsz, hogy a személyiséged minden jó ízlésű nőnek taszító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!