Ez alapján önbizalomhiányos vagyok?
A szüleim mindig azt mondták gyerek/kamaszkoromban, hogy szedjek már össze egy kis önbizalmat, mert látványosan önbizalomhiányos vagyok.
Nincs semmi bajom a külsőmmel, nem akarok rajta változtatni semmit, mégsem szeretem, ha fényképeznek, illetve magam sem szoktam. Közösségi oldalakon sem osztok meg ilyen tartalmat, de ha más megosztja, fenthagyom. Szóval, vannak képek rólam/velem, csak nem én tettem fel.
De ugyanígy a nyaralásos fotókat se teszem sehová, mert anyuéknak, nagyszülőknek úgyis megmutatom albumban (nem használják az internetet).
Társaságban nem szeretek a középpontban lenni, per pillanat barátaim sincsenek, amikor voltak, akkor is csak 1-2.
Az utcán sem szeretem, ha megnéznek, igyekszem nem kelteni a feltűnést.
Tényleg önbizalomhiányos lehetek, vagy ez normális?
L
Nincs veled baj, szerintem nem önbizalomhiányos vagy, csak inkább introvertált, befelé forduló.
Az, ha valaki nem egy instagörl és nem csücsörít 024ben a facebookon, az az én szememben inkább egy tiszteletreméltó egyéniség.
Az önbizalomhiány nem ez, az akkor lenne, ha képtelen vagy érvényesülni, nem tudsz magadért kiállni, ha úgy hozza a szükség stb. De ilyen a legcsücsöribb intsalányokkal is előfordul, hogy kifelé mutatjuk az élet császárát, de beszarunk mindentől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!