Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy Kasza Tibi megkóstolta az anyatejet?

Figyelt kérdés
A facebookon elég sok negatív véleményt kapott. Meg azt írták neki, hogy már nem tudja mivel felhívni magára a figyelmet.
2019. febr. 16. 22:04
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem olvastam, hogy mi hogyan történt de: Semmit nem látok abban, hogy a lefejt anyatejet megkóstolja. Én is megkóstoltam kisiskolásként amikor a testvérem született. Ha meg egyenesen mellből az már enyhén fétis szagú, max annyiban problémás hogy az csak kettejükre tartozik.
2019. febr. 16. 23:39
 12/21 anonim ***** válasza:
44%

Hát kérdező, jó ha tudod, bizony te is megkóstoltad az anyatejet.

Ez volt ugyanis az első táplálékod amikor megszülettél.

2019. febr. 16. 23:47
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is vicces, hogy kiakadunk azon, hogy valaki anyatejet iszik, miközben literszám vedeljük naponta a tehenek anyatejét.
2019. febr. 17. 08:15
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem mellesleg a bulvár hírek a világ legunalmasabb, legérdektelenebb hírei.

Vagy alapból ilyen szintű, hogy "VV Anikó hangosan köhögött". Vagy valami szenzációhajhász cím, hogy "Tragédiába torkollott VV Anikó nyaralása". Aztán kiderül, hogy azért, mert lement strandra és vissza kellett mennie a naptejért.

2019. febr. 17. 08:18
 15/21 anonim ***** válasza:
58%
Engem az sem zavarna, ha Kasza Tibi a kutyája sz@rát kóstolta volna meg.
2019. febr. 17. 08:54
 16/21 anonim ***** válasza:

A legtöbb ember megkóstolta már, akit anyatejen neveltek.

Na erre nem gondoltál még - ugye?

2019. febr. 17. 13:43
 17/21 A kérdező kommentje:
Istenem.. Nem a kisbabákra gondoltam, akiknek ez a táplálékuk. Miért kell kiforgatni a szavaimat? Aki nem tud érdemben hozzászólni, nem kell ide írni. Csak láttam facebookon milyen nagy felháborodást keltett a dolog ezért megkérdeztem itt a véleményeket. Úgyhogy nem kell 20x egymás után leírni, hogy majdnem mindenki kóstolta már, ugyanis nem a csecsemőkre irányult a kérdésem.
2019. febr. 17. 14:36
 18/21 anonim ***** válasza:

Pontosan kisbabákat is ide kell hozni.

Nem kiforgatjuk a szavadat, hanem jelezzük, hogy teljesen természetes, hogy anyatejet eszik az ember. Azért van.

Az, hogy a felnőtt ember annyira kíváncsi, hogy milyen lehet, szintén természetes.

Get Deal With It.

0%

2019. febr. 17. 16:41
 19/21 A kérdező kommentje:

Gondolom a nézettség miatt csinálták, nem azért mert hú de kíváncsiak. Tibiék akkor akarták ezt bevállalni, ha az új zenéje a youtube-on az első helyre kerül a legfelkapottak között.

Aztán nem tudom hogy kerültek a képbe Csutiék, így Kulcsár Edina meg Darai Andrea is a saját tejüket odaadták a férjüknek és vették videóra az egészet.

Teljesen normális, ha egy kisbaba ezt fogyasztja, de aki nem tud már mivel kitűnni ezért ilyeneket kitalál az szerintem is gáz.

2019. febr. 17. 16:46
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
szerintem a legtöbb apuka megkóstolja, max nem teszik ki a netre
2019. febr. 17. 16:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!