Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok el tudnátok képzelni...

Drazicc kérdése:

Lányok el tudnátok képzelni az életeteket egy olyan férfi mellett aki gyakran fingik?

Figyelt kérdés
2019. febr. 11. 14:36
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
#10 engem sok minden nem foglalkoztat egy pasiban, mivel én is pasi vagyok.
2019. febr. 11. 19:12
 12/25 anonim ***** válasza:

Akkor a választ meg is kaptad.

2019. febr. 11. 19:36
 13/25 anonim ***** válasza:
54%

Engem mindig leolt baratom, hogy mennyit fingok no letemre. Hat tokre nem erdekel, jobb kint mint bent.

Arra nem gondoltal esetleg, hogy ha testepitesz, a fogyasztott csirkehus okozza? Azt gondolom rendszeresen eszel. O peldaul nagyon felfuvodik az olcsobb csirkektol. De mas hussal is lehet a gond, a multkor rakott kelbimbit csinaltunk sertessel, es dogleteseket fingottunk utana, elkonyveltuk azzal, hogy a kelbimbo miatt van. De legutobb marhaval csinaltuk, es semmi nem volt. Szoval nem csak zoldsegek/huvelyesek okozhatjak.

2019. febr. 11. 20:35
 14/25 anonim ***** válasza:
Mindig kerj bocsánatot es a csaj megèrtő lesz :)
2019. febr. 11. 20:45
 15/25 A kérdező kommentje:
Különösebben nem vettem észre csirkétől ilyet, egyébként nagyon változatos az étrendem, mindenféle húst eszek, nagyon sok halat.
2019. febr. 11. 20:50
 16/25 anonim ***** válasza:
70%
Igen, a fing a szeretet fokmérője. Idióta.
2019. febr. 11. 22:06
 17/25 anonim ***** válasza:
57%

Aha, jol van. Megszoktam mar, hogy a gyakorisok alapfizuja netto 500, mind otthon suti a kenyeret, senki nem szoros, nem budos reggel a szaja, rozsaillatut sz@rnak, mindenkinek gazellateste van feszes cicikkel, mindneki imadja a hatso bejaraton befogadni a partneret, stb. Es akkor most mar nem is finganak, max napi 1x.

Kerdezo, nokent magamra ismertem, mikor azt irtad, "kerested az alkalmakat". En sem gyoztem keresni anno a parommal kozos vacsorak utan. :) Ellenben a bkv-s sztorid eleg gaz...

2019. febr. 12. 07:28
 18/25 anonim ***** válasza:
45%
Utolsó válaszoló :D látom Te is belefutottál a nettó 500 ezres fizetésű hölgybe,akinek a párja otthon rejtegette a videókazit amin idegennel szexel és blablabla...meg a kiscsaj,aki naponta 4-6popószexel nyomja és a legutóbbi nagy gondja,h a wellness hétvégén hogy piszkálja ki a fekáliát magábol ,hogy a párja ezt ne tudja meg :D :D Az élet nagy gondjai :)
2019. febr. 13. 08:48
 19/25 anonim ***** válasza:
56%
Am a kérdésre is válszolva ,háát ebben vagyok,de még mindig nehezen fogadom el. Nem értem hogyan tud egy ember non-stop fingani? Nekem ez fura. Lehet a falás miatt,mert sok levegőt nyel vagy franc tudja. Az is fura,ha a másik arcába fingik,nálunk divat volt félrevonulni.Most volt olyan eset,hogy ettem épp amikor eldörrent mellettem....Kaját leraktam és megköszöntem,hogy a "tányérba sz@rt"... Bocsánatot kért,én meg kértem,hogy kicsit próbáljon meg odafigyelni,mert ez azért durva,hogy folyton fingik,de még evés közben is már....Persze,szoktam én is,de nem atomrobbanás hang kiséretében jól megnyomva,hanem csak úgy csajosan és félrevonulva :D
2019. febr. 13. 08:55
 20/25 anonim ***** válasza:
0%
Én csak vécén szoktam fingani, nem "tanultam meg", hogy kell csak úgy. Nekem ezért fura, hogy ha valaki állanóan fingik.
2019. febr. 13. 09:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!