Szokták mondani, hogy a szem a lélek tükre. Az én szemembe ti mit láttok bele?
2019. febr. 9. 21:00
11/34 anonim válasza:
Kérdező !!
Jól tippeltünk hogy leírtuk hogy milyennek látunk téged ?
12/34 anonim válasza:
Nem tunsz boldognak . Nekem az jon le, hogy sok serelem ert teged az eletben. Lehet, nincs igazam, de nekem ez jott le.Meselsz egy kicsit magadrol? Az eletedrol?
14/34 anonim válasza:
„Barna a szemem és egy Huawei P8 Lite 2017 em van”
Ennyit tudtam kiolvasni a szemeidből.
15/34 anonim válasza:
Unott, céltalan, fáradt.
Egyáltalán nem írtam volna rád 21-t, jóval öregebbnek látszik ebből a képből.
16/34 anonim válasza:
Megfáradt, megtört ember... Ezt tudom kiolvasni a szemeidből. Valószínűleg fiatalkorodban hatalmas gondokkal kellett szembe nézned. Jól gondolom?
17/34 anonim válasza:
Depressziós férfias nő akit pszichiátrián gyógyszeresen kezelnek; nem trollkodok és nem bántani akarlak, csak őszinte vagyok.
18/34 anonim válasza:
Ez az aktuális lelkiálapotod. Nem hiszem hogy üres szokott lenni csak ha üresnek érzed magad.
19/34 anonim válasza:
De a kérdező férfi és nem nő.
20/34 anonim válasza:
Én végtelen szomorúsàgot látok benne.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!