Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 25 évesen ti hol tartattok az...

25 évesen ti hol tartattok az életben?

Figyelt kérdés
2019. febr. 3. 16:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Sehol. Akkor lett meg a diplomám, átköltöztem a kollégiumból egy albérletbe, lett egy állásom. Kapcsolatom nem volt addigra, de legalább elvesztettem a szüzességem valakivel, akivel pont akartam. Ezt nekem nem jutott volna eszembe leírni, de látom, hogy mások írták, szóval jogsim sincs. Pár év eltelt azóta, most se tartok sehol, minden a régi, csak egy másik helyen dolgozom azóta.
2019. febr. 3. 17:29
 12/15 Metionin ***** válasza:
100%
Koliban laktam, nappal egyetemre jártam, éjszaka pedig dolgoztam egy nyomdában.
2019. febr. 3. 17:38
 13/15 anonim ***** válasza:
"5 évesen csak a diplomám van, amit magaménak tudhatok, de azzal kitörölhetem a seggem.
2019. febr. 3. 18:17
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

25 vagyok.

Túl vagyok a mesterszakon, dolgoztam egy évet egy érdekes munkahelyen, most egy másik helyen dolgozom, keveset keresek (nettó 150), de szeretem a munkatársaimat meg a hangulatot, közel van hozzám és jó a munkabeosztás, illetve tudok otthonról is dolgozni. Az előző munkahelyemről ez nem mondható el, de ott izgalmasabb volt a munka, és sok érdekes (esetenként híres) emberrel találkoztam.

Beszélek több nyelvet, jogsim van, de nincs autóm. Van egy saját lakásom, ezt szülői támogatással tudtam megvásárolni, de alapvetően eltartom magam. Tavaly költöztem el otthonról.

Párom nincs.

2019. febr. 3. 18:46
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

25 évesen sehol nem tartottam.

- Egyetemen szenvedtem, de nem haladtam vele.

- Se jogsi, se nyelvvizsga.

- Zéró megtakarítás.

- Diákmunkákból, alkalmi melókból éltem albérletben (ott is ketten béreltünk egy szobát).

- Diákhitelem volt.

Igazából pont ez a 25 éves korom volt, mikor elkezdtem előre lépni.

- Szakmán belül kezdtem dolgozni, megszerezve ezzel első értékelhető tapasztalataimat.

- Megismertem az egyik legjobb barátomat.

- Elkezdtem programokra járni, életemben először Hungaroring, stb.

- Elkezdtem kilépni az akkori komfort zónámból.

- Önálló szobába költöztem, ez az addigi "szobatárs" dologhoz képest nagy előrelépés volt.

Most lassan 30 évesen egyik részről sehol nem tartok továbbra sem, másrészt sokkal előrébb vagyok, mint pár éve.

Jelenleg:

- Diplomám, nyelvvizsgám továbbra sincs.

- Megcsináltam a jogsit saját pénzből.

- Van céges autóm, korlátlanul használhatom magán célra.

- Relatív jó fizetésem van, nem rágom hónap végén a küszöböt.

- Van megtakarításom, 7+ millió.

- Visszafizettem a hiteleimet, és rendbe szedtem 1-2 dolgot (fogaimat, 1-2 egészségügyi kiadás)

- Továbbra is csak szobát bérelek, viszont azt legalább saját bútorokkal tudom személyessé tenni.

- Megtaláltam a nekem való hobbikat, rengeteget túrázok, kirándulok, igyekszem "aktívan" élni a korábbi önmagamhoz képest.

- Szakmailag rengeteget fejlődtem. Több projektben részt vettem, volt amit szinte én irányítottam.

Ami nagyon hiányzik, a párkapcsolat és a saját lakás. Gondolkodtam teljes albérlet kivételén is, de azért, hogy aludni járjak haza soknak tartom, akkor inkább szórakozásra, megtakarításra teszem el a pénzt.

Nem egy sikersztori az életem, de nem is katasztrófa.

2019. febr. 3. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!