Van jelentősége annak, ha megérint egy pasi? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Azt mondják az érintésnek van jelentősége...az lenne a kérdésem, hogy az miért lehet, hogy a fejemet érinti meg? 😂 több fiú is a fejemre tette már a kezét. Ez csak egy kedves gesztus?vagy miért csinálják?2019. jan. 31. 14:55
1/8 anonim válasza:
Ez kb. olyan mintha megkérdeznéd:
Ugat a kutyám.
Az előbb ugatott. Vajon mit jelenthet?
Legalább a szituációt megoszthatnad velünk...
3/8 A kérdező kommentje:
😂😂😂
Az egyik eset úgy történt, hogy ültem és beszélgettem pár lánnyal, mikor ott termett mellettem a srác, épp beszélt valakihez.... Na és amikor odanéztem, hirtelen megijedtem mert eddig nem volt ott 😂 befejezte a beszélgetést, aztán így "megfogta" a fejem(ezt nem tudom értelmesen leírni) és közbe mosolygott rám.
A másik egy másik sráccal volt... Ültem, ő pedig bejött a terembe, és a fejem tetejére tette a kezét.
2019. jan. 31. 15:05
5/8 anonim válasza:
Minden testbeszédnek van jelentősége. Pl. ha valaki a válladra teszi a kezét miközben beszél hozzád, az szimpatizál veled. Ha a fejdere, akkor is, de az számomra kicsit uralkodási vágyat is takar. Én mindenkit visszakézből tarkón tudnék verni aki mindenféle előzmény nélkül fogdos, de ez már az én dolgom.
6/8 anonim válasza:
Csak nekem jutott ez az eszembe? :D
7/8 A kérdező kommentje:
Hát röhögni fogsz, de az első eset hasonlóan nézhetett ki... 😂😂😂 Vagyis ahogy fogta a fejem 😂
2019. jan. 31. 15:54
8/8 anonim válasza:
Nekem gimiben sokat csinaltak ezt fiu haverjaim
Kesobb kiderult, tetszettem nekik
Bar en ruhellem ha valaki csak igy fogdos, mindig jol odaszoltam h menjen mar a fba :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!