Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Van jelentősége annak, ha...

Van jelentősége annak, ha megérint egy pasi? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Azt mondják az érintésnek van jelentősége...az lenne a kérdésem, hogy az miért lehet, hogy a fejemet érinti meg? 😂 több fiú is a fejemre tette már a kezét. Ez csak egy kedves gesztus?vagy miért csinálják?

2019. jan. 31. 14:55
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez kb. olyan mintha megkérdeznéd:

Ugat a kutyám.

Az előbb ugatott. Vajon mit jelenthet?

Legalább a szituációt megoszthatnad velünk...

2019. jan. 31. 14:59
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell beleképzelni semmit...
2019. jan. 31. 15:04
 3/8 A kérdező kommentje:

😂😂😂

Az egyik eset úgy történt, hogy ültem és beszélgettem pár lánnyal, mikor ott termett mellettem a srác, épp beszélt valakihez.... Na és amikor odanéztem, hirtelen megijedtem mert eddig nem volt ott 😂 befejezte a beszélgetést, aztán így "megfogta" a fejem(ezt nem tudom értelmesen leírni) és közbe mosolygott rám.

A másik egy másik sráccal volt... Ültem, ő pedig bejött a terembe, és a fejem tetejére tette a kezét.

2019. jan. 31. 15:05
 4/8 Mansour ***** válasza:
54%
Biztos aranyos fejed van :-)
2019. jan. 31. 15:10
 5/8 anonim ***** válasza:
77%
Minden testbeszédnek van jelentősége. Pl. ha valaki a válladra teszi a kezét miközben beszél hozzád, az szimpatizál veled. Ha a fejdere, akkor is, de az számomra kicsit uralkodási vágyat is takar. Én mindenkit visszakézből tarkón tudnék verni aki mindenféle előzmény nélkül fogdos, de ez már az én dolgom.
2019. jan. 31. 15:14
 6/8 anonim ***** válasza:

Csak nekem jutott ez az eszembe? :D

[link]

2019. jan. 31. 15:50
 7/8 A kérdező kommentje:
Hát röhögni fogsz, de az első eset hasonlóan nézhetett ki... 😂😂😂 Vagyis ahogy fogta a fejem 😂
2019. jan. 31. 15:54
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem gimiben sokat csinaltak ezt fiu haverjaim

Kesobb kiderult, tetszettem nekik

Bar en ruhellem ha valaki csak igy fogdos, mindig jol odaszoltam h menjen mar a fba :D

2019. jan. 31. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!