Van egy osztálytársam aki egy betűt sem tanul, ezzel
rontja az osztály átlagunkat (egy lány), de ha szólni
merünk neki akkor azonnal elkezd "hisztizni". Ő azt hiszi
hogy rajzolásból meglehet élni, de 4 tantárgyból bukik.
Valakinek valami ötlet?
Hagyjàtok kibukni, és jövöre nem a ti átlagotok rontja.
2019. jan. 25. 07:31
13/20 anonim válasza:
Valakit komolyan érdekel milyen az osztályátlag? Amúgy meg az ő dolga, neked semmi közöd hozzá, hogy ő mit és hogy tanul.
2019. jan. 25. 07:39
14/20 anonim válasza:
Aki ennyire rossz tanuló az nem fog tudni megélni semmiböl se. Ahhoz nagyon profinak kellenne lennie hogy rajzolasbol megeljen. Az ilyen lanyok majd a rosszlanyok.hu meg hasonlo oldalakon fognak kikotni mivel gondolom dolgozni se szeret az aki ennyire lusta. Nem baj majd lehet kibérelem, meglatogatom.
Köszönöm mindekinek,az osztály átlagot valójában csak említettem.De nem rajzol olyan jól,egyedi a stílusa de igazából valami Edds Worldtől copyzta a stílust.
2019. jan. 25. 21:57
17/20 anonim válasza:
Nem kell vele foglalkoznod, a saját tanulmányi eredményeddel törődj. Az ő dolga, hogy hova jut el. Tanultam logo tervezést. Az egyiket a tanár jól megkritizálta, akiknek terveztem, ők meg sikerrel használják.
2019. jan. 26. 08:14
18/20 anonim válasza:
Amúgy egy rakás animációnak pocsék a grafikája, mégis sikeresek.
2019. jan. 26. 08:36
19/20 anonim válasza:
Nem feltétlenül a jó tanulókból lesznek a sikeres emberek. Mellesleg a jegyek nem tükrözik a tudást.
Hagyjátok békén azt a lányt és törődjetek a saját dolgotokkal. Valamiért rohadt unalmas lehet az életetek, hogy mások jegyeivel foglalkoztok.
2019. jan. 26. 20:47
20/20 anonim válasza:
Én vizsgadrukkos vagyok, és középiskolában kb közepes volt az átlagom, az érettségim viszont kitűnő lett. Főiskolán a kettes már jó jegynek számított, az államvizsgám meg elsőre sikerült (volt, akinek nem). Munkában megállom a helyem, a válság idején sem voltam tartósan munkanélküli.
Hozzak példának híres embert is? Einstein nem volt jó tanuló, aztán mégis zseniként emlékszünk rá.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!