Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondoltok arról, akinek...

Mit gondoltok arról, akinek telefonján akt kép a háttér?

Figyelt kérdés
Egy aranyos, fiatal nő látszik rajta , egy plüssfigurával. Kort és nemet is kérek

2019. jan. 22. 09:13
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet ízléses akt, de alapvetően szerintem nagyon gagyi (40/F)
2019. jan. 22. 09:24
 2/8 anonim ***** válasza:
72%

46F Pest megye

Semmit! Abszolút nem foglalkozom ilyesmivel, nem formálok véleményt.

Ha mondjuk egy ilyen telefontok tulajdonosa kérdezne meg, hogy mit gondolok erről, akkor egyből azt kérdezném meg, hogy a nő a barátnője(avagy a párja) vagy csak egy vadidegen. Ha a párja, akkor azt is megkérdezném, hogy ő mit szól mindehhez. Ha csak egy vadidegen és tényleg nekem kell erről véleményt mondani, nyilván aszerint is értékelném, hogy pl számomra vonzó-e a csajszi vagy sem, így tudnék akár poént is csinálni, hogy "jó ízlésed van" stb stb.

De ennyit sem kattognék ezen úgy magamtól. Hát ha ez tetszik neki, viselje, használja nyugodtan. Még ha üzleti partnerem jönne egy tárgyalásra egy ilyennel, max magamban mosolyognék, de az embert nem ítélném ez alapján.

2019. jan. 22. 09:29
 3/8 anonim ***** válasza:
96%
Semmi jót
2019. jan. 22. 09:33
 4/8 anonim ***** válasza:
48%

45F vagyok.

Ha nő van a képen, akkor gondolom férfinek a telefonjáról van szó.

Nos, ez csak arra utal, hogy azt a férfit foglalkoztatják a nők ill. a szex.

Egy 15-30 év közötti férfinél természetesnek tartom. Idősebb korban kissé megmosolyogtató.

Pl. egyik 60 éves özvegy férfi ismerősöm laptopján topless hölgyek vannak háttérképnek (méghozzá a felfújt fajtából). Mi munkakapcsolatban vagyunk, amúgy nem járunk össze, közös munkánk volt, ezért láttam. Magamban mosolyogtam, de hát végül is az ő dolga.

2019. jan. 22. 10:05
 5/8 Metionin ***** válasza:
80%
Nem érdekel. A telefon egy személyes tárgy, olyan hátteret tesz rá amilyen neki tetszik, elvégre ő nézegeti.
2019. jan. 22. 10:10
 6/8 anonim ***** válasza:
88%
Közönségesnek gondolom.
2019. jan. 22. 10:15
 7/8 anonim ***** válasza:
72%
azért egy 15-20 éves srácnál nem lepődök meg rajta, mert menőnek gondolja, egy 30-40 éves férfinál már elgondolkodok, hogy van-e normális szexuális élete, 50 fölött, meg hogy egy kiéhezett vén kujon az illető
2019. jan. 22. 10:15
 8/8 anonim ***** válasza:
12%

Valószínű egészséges a nemi élete, és szereti a nőket.

Egy nagyságos, önérzetes fapna, 0 szexuális élettel ezt úgy fogja fel, hogy perverz, vén kujon az illető, aki szexuális tárgynak tekinti a nőket.

F

2019. jan. 22. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!