Ti kit, kiket tiszeltek emberi tulajdonságaik, életmunkájuk stb. alapján?
Konkrét személyekre gondolok, nem általánosságban, mint pl. mentősök, vagy állatvédők. Kérnék rövid indoklást is.
Én pl. David Attenborough-t tisztelem, mert munkásságával bemutatja és segít megérteni a természet "működését" és törvényeit.
Orvoskutatókat, akik azon fáradoznak, hogy betegségek gyógyíthatóvá váljanak.
Olyanokat, akik leutaznak falvakba és önzetlenül segítenek szegény gyerekeknek, élményt visznek életükbe.
Egyes, ezt elfogadom, de nem indokoltad meg.
Kettes, őket én is, de konkrét személyekre lennék kíváncsi.
Stephen Hawking - szerintem nincs mit indokolni rajta.
Elon Musk - elindított egy csomó jó dolgot a mai világban, amit el lehetett volna korábban is kezdeni, de most hirtelen mindenkinek az lett fontos, ami neki.
George Lucas - olyan dolgokat hozott létre, ami megváltoztatta a filmipart. Lucasfilm, Skywalker Sound, ILM, THX hangzás.
John Williams - a mai legnagyobb zeneszerző
David Attenborough - lassan 100 éves lesz, de még mindig művészi világot tár elénk Földünk állat-, és növényvilágáról
Hirtelen ők jutottak eszembe.
Nikola Tesla|tudás és mersz, alázattal
Miskolczi Ferenc|tényfeltáró, egyenes
Sokat még nem ismerek vagy még nem lettek ismertek, célom őket megismerni és együtt dolgozni. Rengeteg hétköznapi ember is van köztük.
25F
Igazából minden egyes ember, aki tesz valami jót másokért vagy a Földünkért. :)
Ha konkrét személy, akkor Emma Watzon, mert kiáll és küzd a nemek egyenjogúságáért. :)
Illetve anyu, mert folyamatosan fejleszti önmagát és pár év alatt rengeteget ugrott előre a hivatásában. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!