Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lehet bennem bűnözői hajlam...

Lehet bennem bűnözői hajlam ha erősen érdeklődök ilyesmik után?

Figyelt kérdés

Pl ahonnan egy fehér ember elmenekül, én szívesen laknék azon a környéken, szerintem Chicago az aktuális példa.

Nagyon sok ember szerint semmi szüksége egy embernek fegyverre, viszont én ezzel oldanék meg egy vitát ahogy a feketéknél sem szokás már verekedni, inkább a nadrághoz dugott pisztolyt előkapják.

Továbbá felnézek azokra akik gyerekkorukban szegények voltak, és a bűnözés létráján kapaszkodtak fel, drogüzlet, csempészet, rablások, utána már nem is foglalkoztak a pénzzel.

2019. jan. 9. 01:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Továbbá aki nem tartja be a közös szabályokat, az nem nagy érdem, ahogy hiszed. Hanem még annyit se ért mint az átlag... nemhogy feljebb emelkedne. Az ilyeneket elzárják - a társadalom alja. Tetszik neked ez az imidzs?
2019. jan. 9. 06:34
 12/16 anonim ***** válasza:
És azok nem tetszenek akik alulrol feljutottak? Bunozes nelkul? Mert az csalas nelkul elert erdem!
2019. jan. 9. 06:35
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Chicago... Jah. Ajanlom neked Heves/krakkó vagy Miskolc/juko reszt. Ott kiėlheted azt a perverziód,hogy ott laknál ahhonnan a feher ember menekül.

Menekülnėl te is nyugi. Itt a neten nagy az arcocska, meg a fegyverbu*ulas... Ott ha este meglátogatnak telikaki a gatya azt reggel húznál a fenebe.

2019. jan. 9. 07:22
 14/16 anonim ***** válasza:
Kérdező, egyáltalán nem vagy egyedi ezzel. Vegyük azt, hogy mennyi romantikus könyv/film/akármi készült egy jókislány-rosszfiú párossal a főszerepben, amiben az átlagos, mintapolgár-életet élő lány beleesik egy agresszív hajlamú, sötét múltú srácba. Miért? Mert titokban minden tinilány arról álmodozik, hogy majd megismerkedik egy klasszikus rosszfiúval, aki kiszakítja a hétköznapi életéből és beleviszi a sz@rba. Ez mindig is így volt és így is marad.
2019. jan. 9. 16:30
 15/16 anonim ***** válasza:
Én megmondom őszintén nem sokra becsülöm az ilyeneket. Főleg azért nem, mert általában az áldozataik helyébe képzelem magam, aztán egy ilyen rablógyilkosnak, drogosbűnözőnek stb ha szembekerülnék nem is nézném embernek. Csak az érdekelne hogy megszabaduljak tőle, akár úgy hogy ha van fegyver nálam akkor megölöm.
2019. jan. 13. 22:56
 16/16 anonim válasza:
Azért megnézetném magam egy dokival ha ilyeneken gondolkoznék. :D Nem vagyok orvos de nekem kicsit pszichopátia gyanús ez a gondolkodás.
2019. márc. 25. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!