Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért mondják az izmos,...

Miért mondják az izmos, kigyúrt emberekre azt, hogy izomagy? Butának tartják őket?

Figyelt kérdés
2019. jan. 8. 17:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ott is a többség átesik a ló túloldalára

(az oldal lecsapta a válasz végét)

2019. jan. 8. 18:19
 12/15 anonim ***** válasza:

"Miért mondják az izmos, kigyúrt emberekre azt, hogy izomagy? Butának tartják őket?"

Nem az összesre, de a túlnyomó többségre igen. A legtöbb egy komplexusos, buta, soha semmit nem tud/tudott felmutatni, csak az izmait. Semmi más nem számít nekik, csak a kinézet. Ettől azt hiszik, hogy valakik.

Izmos, kigyúrt ember is lehet intelligens, okos, művelt.

Dr. Gödény Györgyről nem tudom hallottál-e. Ország első számú egyetemén az egyik legnagyobb presztízsű szakot elvégezte. Érdemes hallgatni amikor beszél, hihetetlen mekkora koponya, mennyi tudás birtokában van!

2019. jan. 8. 18:50
 13/15 anonim ***** válasza:
35%
Igaz, Én a futókat sem értem meg. Ma is egész nap szakadt a hó és ő meg cicanaciban fut. Ez egyébként valami kényszerbetegség lehet. Olyan, mint másnak a mániákus takarítás pl. Borzasztóak. Fel kel hajnali 4-kor, hogy fusson 5 km-t. Beteges...
2019. jan. 8. 19:44
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem mindenkire mondják, csak azokra akikről látszik hogy nincs sütnivalójuk. Vagy mások úgy gondolják, hogy nincs sütnivalója.

A poén az, hogy egyszer csináltam magamnak egy kamu "testet" a saját fejemmel. Társkeresőkön ugyanúgy elutasítóak voltak a nők, és megkaptam, hogy "üresfejű izomagy" vagyok, biztos nincs eszem és ezt kompenzálom a testemmel, meg a ronda fejemet.

Bezzeg ha az eredeti képet tettem fel, ami amúgy egy modell srác képe, akkor jött a rengeteg "micsoda test" nyáladzás. És hirtelen minden nő kedvesen, meg nyíltan nyitott felém, azaz a képen látható úriember felé.

2019. jan. 8. 19:54
 15/15 anonim ***** válasza:
Naponta 2 óra edzésre??? Ennyi idő nincs is, ha melozol. Max egyedülállóknak tudom elképzelni, akiknek nincs családjuk és tok egyedül vannak. De úgy is nyuanszos, mert az embernek meló után nincs ereje hozza, ideje hiába van. Nem beszélve ha minőséget kajak egy férfi az alsó hangon 100 havonta.
2019. jan. 8. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!