Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha nagyon pufi az arca egy...

Ha nagyon pufi az arca egy lánynak, az vonzò?

Figyelt kérdés

2019. jan. 6. 21:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ennyi alapján nem lehet eldönteni. Nekem általában tetszik a pufi arc, de olyat is láttam, amelyik nem tetszett. Képet kérek, és akkor megmondom.
2019. jan. 6. 23:26
 12/17 anonim ***** válasza:
Lehet nagyon aranyos az is, de láthatatlanul ezt nem tudjuk megmondani. Ha van eszed nem küldesz képet senkinek.
2019. jan. 6. 23:49
 13/17 anonim ***** válasza:
#12 Nem muszáj, hogy saját magáról készült képet küldjön. Millió kép van a neten, keres egy hasonlót, és arról elmondom a véleményem.
2019. jan. 6. 23:53
 14/17 anonim ***** válasza:
Ez jogos.. DE akkor sem ő. Hiába hasonló, ha nekem küldenek egy agyonsminkelt lányról képet az nem fog tetszeni, de ha egy természetes szép arcról küldenek az már igen. Az arcforma se minden esetbe lehet olyan amilyen az övé..
2019. jan. 6. 23:59
 15/17 anonim ***** válasza:
Alapvetően nem, de nem is feltétlen visszataszító. (Arc/pufiság függvénye.)
2019. jan. 7. 03:38
 16/17 anonim ***** válasza:

legjobb lány barátom régen eléggé telt volt, mára elég vékony, de az arca pufi

nagyon szép arca van így is, igaz neki nagyon szép szemei vannak, tehát nem az a fajta ahol a háj körbe növi a szemet

2019. jan. 7. 07:34
 17/17 anonim ***** válasza:
Cseppet sem vonzó. Legalább is szerintem. Pedig nekem csak kicsit pufi.
2019. jan. 7. 08:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!