Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Baj ha a külsőm nem egyezik a...

Baj ha a külsőm nem egyezik a belsőmmel, nem tükrözi azt?

Figyelt kérdés

A belsőm: Elég ügyetlen vagyok, leverek dolgokat, nekimegyek dolgoknak, stb. Valahogy mindig hülyén jövök ki szituációkból. Néha egymagamban úgy viselkedek, mint egy gyerek.

A külsőm (itt inkább a kisugárzásomra gondolok): A világ legtökéletesebb embere. Határozottságot és érettséget sugall, aki nem vevő a gyerekes hülyeségekre, mert ő túl komoly ehhez. Ő nem teheti meg, hogy lealacsonyodjon arra a szintre.

Na de hogy miért is vettem fel ezt a páncélt? Főleg amiatt, mert egyetem előtt nem igazán kaptam meg azt a tiszteletet, amit szerettem volna. Na meg úgy vettem észre, hogy a csajoknak is jobban bejön ez az érett kisugárzás, mint a gyerekes viselkedés. De így, hogy bekerültem egyetemre, azt vettem észre, hogy az emberek elfogadóbbak. Bekerültem olyan társaságokba, akiknek olyan személyiségük, mint az én kisugárzásom, de nem éreztem jól magam, nem tudtam velük miről beszélni. Csak azért lógtam velük, mert alakult valami köztem meg az egyik csaj között, de őszintén szólva az ő személyiségével se igazán tudtam azonosulni, csak már nagyon kéne egy barátnő. Csak sajna az olyan lányoknak nem igazán jön be a külseje, akiknek meg szeretem a személyiségüket.

19/F

2019. jan. 5. 20:50
 1/1 anonim ***** válasza:

Nem gond, rólam is sok barátom mondta, hogy egy flegma basic bitcknek nézett először, aztán mikor elkezdtünk beszélgetni rájött, hogy alaptalanul, normális vagyok (...najó, fogjuk rá, elég infantilis tudok lenni)

Majd találsz valakit, aki külsőre és belsőre is tetszik.

2019. jan. 6. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!