Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A barna bőrű emberek lehetnek...

A barna bőrű emberek lehetnek sápadtak?

Figyelt kérdés

TILOS A RASSZIZMUS ENNÉL A KÉRDÉSNÉL!!!

Rowling-nak volt egy tweet-je régen, hogy ő sosem határozta meg Hermione Granger bőrszínét, így lehet, hogy fekete.

Alatta valaki egy képet küldött az egyik könyv egy részéből, ezzel az idézettel; "Hermione's white face was sticking out from behind a tree.".

Utána lekorholták, hogy a white itt sápadt-at jelent. De egy afroamerikai lehet sápadt?

2019. jan. 1. 19:31
 1/1 anonim ***** válasza:

Szerintem itt nem a sápadtságon van a lényeg, hanem a bőrszínén. Nem tudom, a négereken mennyire látszik, ha pl. hirtelen nagyon megijednek valamitől vagy rosszul lesznek, de gondolom nem fehéredik ki teljesen az arcbőrük...Szóval lehet akármilyen "sápadt" is, egy fa árnyaiból nem hiszem, hogy kitűnne.

Nekem ebből egyértelműen az jön le, hogy fehér bőrű volt.

2019. jan. 1. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!