Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ez egy reális ok az öngyilkoss...

Ez egy reális ok az öngyilkosságra?

Figyelt kérdés

Több okom lenne rá, de egyet most ki emelek. Nagyon zavar az hogy a társadalomban egyenlőtlenül bánnak az emberekkel és valójában semmi sem úgy van ahogyan a gyerekekbe belenevelik.. Undorító kegyetlen világot élünk, amiben az egyik félnek mindig jó lesz a másik meg csak örökké szopik. Nehezen bírom már ezt elnézni, nehezen veszi be a gyomrom a nap mint nap hallgatott jelzőket amit az emberek mondanak egymásra.én szerencsésnek mondhatom magam, de egy furcsa lány vagyok és napi szinten “kapok valamit” az utcán, oda nem illő megjegyzéseket, beszólogatásokat, mindenki rajtam tölti le a feszültségét. Pedig szeretnék már kiállni magamáert csak a pillanatban amikor az ilyen dolgok történnek sosem tudok. Volt hogy a metrópótlón meg is téptek. De még így is szerencsésnek mondhatom magamat bizonyos emberekhez képest.. amit a társadalom fel sem fog. Egy beteg körforgás az egész amit belenevelnek a gyermekekbe.. lyen jellegű gondolatok miatt érdemes lenne kiszállni?

Más okom is lenne rá (asperger szindróma, borderline zavar, rohadt ritka fóbia ami a lakhatásomat veszélyezteti)

szóval? 22/L

2019. jan. 1. 15:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
62%

Ne add fel, neked is lehet még jó életed. Ha nem tetszik a világ, van lehetőség elvonultabban élni.

(173 centihez nem kövér a 60 kiló)

2019. jan. 1. 18:38
 12/14 anonim ***** válasza:

Áterzem, amiket a kérdező írt. Gyűlölöm az embereket. Ez a faj valahol nagyon tönkrement.. Elég sajnálatos, hogy én is az vagyok. Nagyon kevés az igaz és őszinte személy, aki épít ahelyett, hogy rombolna.

Én is meg akarok halni. Persze, ha tehetném, már öngyilkos lennék. Csak sokakat megviselne, ha megtenném. Jobban hangzik az, ha meghalok valamiért, minthogy én ölném meg magam, ennyire azért gondolok másokra. Ezért pusztítom magam, hátha egyszer belepusztulok. Na de nem ez a lényeg.

A kérdezővel egyet kell, hogy értsek. Ha már elhatároztad, hogy megteszed, akkor amúgy fölöleges is írnom, hogy ne tedd. Tanácsokat sem tudok adni, az álszent lenne.

A kérdésedre válaszolva ezt írom. Ha számodra ez elég ok, és biztos vagy benne, akkor tedd meg. (Itt leszek leszólva, hogy ezt írom). De valószínű, hogy még nem akarod. Minek írnád ki különben ezt a kérdést? Na mindegy. Annyit tudok tanácsolni, hogy élj az erkölcsöd szerint, próbáld maximálisan a környezetednek átadni, legalább elmomdhatod, hogy tettél a jó ügy érdekében, ha sikerül, ha nem. Amúgy mindenkinek mást jelent az öngyilkosság, úgy nézem, te neked ez a határ. Valakinek több, valakinek kevesebb. Ez van. Minden ember más. Valakinek csak az számít, ami vele történik, valakinek a szívét bántja, hogy ez a világ romlott, valakit traumák is érnek. Valakinek tönkrement az élete. Döntsd el te, hogy te mit akarsz

2019. jan. 2. 13:56
 13/14 anonim ***** válasza:
68%

Komolyan elvennéd magadtól az életet?!

Élsz még egyáltalán?

2019. jan. 2. 19:21
 14/14 anonim ***** válasza:
Igaza van. Az élet egy szenvedés. Alig van benne jó. Bárcsak csettintésre eltűnhetnék ~ mintha sosem léteztem volna...
2019. jan. 2. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!