Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha valaki bánt egy állatot...

Ha valaki bánt egy állatot hogy képes útána nyugodt lelkiismerettel lefeküdni? A kérdés nem elméleti sajnos.

Figyelt kérdés
2018. dec. 29. 23:56
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Juj itt egy-két válaszoló nagyon ostoba. Nem arról van szó hogy nem fújhatod le a hangyát, annak célna van, "véded a területedet". Nem szórakozásból teszed
2018. dec. 30. 17:53
 12/18 anonim ***** válasza:
célja van*
2018. dec. 30. 17:53
 13/18 anonim ***** válasza:
Az ő lelkiismeretével összefér a dolog, ilyen egyszerű. A lelkiismeret nem egy kötött dolog, emberenként változik.
2018. dec. 30. 19:33
 14/18 anonim ***** válasza:

11#

Ha egy állatkínzó megkínoz és megöl egy macskát, annak is célja van, az, hogy ő jól szórakozzon közben.

De ha azt írtam volna, hogy bejött egy macska a kertembe én ezért megmérgeztem, akkor ugyanúgy jöttek volna a kommentek, hogy egy undorító féreg vagyok.

Ne érts félre, nem támogatom az állatkínzást, csak érdekes, hogy ami az egyik állatnál kínzásnak minősül, az a másiknál teljesen elfogadott dolog.

2018. dec. 30. 20:32
 15/18 anonim ***** válasza:
14-es. 11-es vagyok, s a második komment is az enyém. Szóval pont arról beszélek, hogy akinek örömet okoz az állatkínzás az beteg, és nincs semmilyen célja azzal hogy kínozza, csak az hogy neki örömet okoz. Ha azért ölsz meg egy csótányt vagy akármit mert téged az károsít az teljesen más. De akkor sem kínzod, hanem megölöd. Van különbség
2018. dec. 30. 20:49
 16/18 anonim ***** válasza:
0%

15#

Ezek szerint az emberek elég nagy része beteg. Van a szórakozásnak egy formája, amit az emberek kb 90%-a kipróbált már és elég sokan rendszeresen űzik is. Fognak egy horgot, azt egy kötéllel rárakják egy botra és bedobják a vízbe. Ha egy hal bekapja azt a horgot, akkor az ember megrantya a botot, ezáltal a horog felnyársalja annak az állatnak a száját. Azon fogva ráncigálják ki a szárazföldre, ahol az kínok közepedte, fuldokolva küzd az életéért. Ezután ha szerencséje van, kitépik a szájából a horgot, ami egy fájdalmas sebet hagy maga után és aztán visszadobják a vízbe. Ha nincs szerencséje, akkor fejbeverik egy bottal és megdöglik. Mindezt csak a szórakozás kedvéért.

2018. dec. 30. 21:07
 17/18 anonim ***** válasza:
*megrántja
2018. dec. 30. 21:08
 18/18 anonim ***** válasza:
Igen. Ha annyit mondasz horgászat azt is megértem, de köszi hogy ilyen részletesen leírtad :) nem is szeretem ezt a hobbit, unalmas, felesleges, és szenved tőle a hal. DE! Ha azért fogja ki hogy legyen mit ennie, akkor nem számít bűnnek. Legalábbis szerintem, de persze mindenki másképp látja.
2018. dec. 31. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!