Ha valaki bánt egy állatot hogy képes útána nyugodt lelkiismerettel lefeküdni? A kérdés nem elméleti sajnos.
11#
Ha egy állatkínzó megkínoz és megöl egy macskát, annak is célja van, az, hogy ő jól szórakozzon közben.
De ha azt írtam volna, hogy bejött egy macska a kertembe én ezért megmérgeztem, akkor ugyanúgy jöttek volna a kommentek, hogy egy undorító féreg vagyok.
Ne érts félre, nem támogatom az állatkínzást, csak érdekes, hogy ami az egyik állatnál kínzásnak minősül, az a másiknál teljesen elfogadott dolog.
15#
Ezek szerint az emberek elég nagy része beteg. Van a szórakozásnak egy formája, amit az emberek kb 90%-a kipróbált már és elég sokan rendszeresen űzik is. Fognak egy horgot, azt egy kötéllel rárakják egy botra és bedobják a vízbe. Ha egy hal bekapja azt a horgot, akkor az ember megrantya a botot, ezáltal a horog felnyársalja annak az állatnak a száját. Azon fogva ráncigálják ki a szárazföldre, ahol az kínok közepedte, fuldokolva küzd az életéért. Ezután ha szerencséje van, kitépik a szájából a horgot, ami egy fájdalmas sebet hagy maga után és aztán visszadobják a vízbe. Ha nincs szerencséje, akkor fejbeverik egy bottal és megdöglik. Mindezt csak a szórakozás kedvéért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!