Mik azok a témák, amikkel garantáltan össze lehet ugrasztani az embereket?
Például az abortusz. Ha valaki előhozza ezt a témát egy társaságban, ott garantált lesz a balhé, vagy minimum a nézeteltérés, mert az emberek véleménye teljesen ellentétes, és mindenki meg van győződve róla, hogy csakis neki lehet igaza.
Hasonlóan kényes dolgok még a politika, a vegetarianizmus és a gyereknevelés.
Ti milyen más témáknál vettétek észre, hogy az emberek foggal-körömmel harcolnak a saját álláspontjuk mellett, a másik felet egyértelműen ostobának tartva?
Vallás
Politika
Kisebbségek helyzete, támogatása
Gyerekvállalás és nevelés
Halálbüntetés
Mi munkahelyünkön pl. háztartás témában is simán vérre mennek egymással a tyúkok. Elég feldobni, hogy mondjuk simán szárítóra teregetek, és rögtön a torkomnak ugrik valamelyik kolléga, és megmondja a frankót, hogy hogyan kell csinálni.
Meg gyereknevelés. Általában az hangoztatja a leghangosabban a véleményét, akinek nincs is.
szóval sok embernek nem jött be a kutya cica dologról szóló gondolataim
na kérdező tessék egy hasznos válasz a kérdésedre :)
Huu, de tudtam már az első oldalon, látva, hogy 0%-ra vagy pontozva, hogy amilyen értelmes lehetsz, még írsz pluszban majd egy olyan kommentet, hogy “na látod, lepontoztak, ez is azt jelenti, hogy igazam van”.
Btw nem azért pontoztak le téged, mert nem értenek azzal egyet, hogy ez valóban vitageneráló téma lenne, hanem mert balfax nézeteid vannak az állatokkal kapcsolatban. Egyébként meg én egyrészt pont az állatszeretetem miatt nem száguldoznék össze-vissza, másrézt meg, ha elütött, de még élő állatot látnék, akkor igenis megállnék, volt is már rá példa. Nem mindenki olyan tahó, mint te, nem kell automatikusan ezt feltételezni az egész lakosságról, csak mert te az vagy.
Én legalább segítek az embertársaimon és nem tojok rá ha megsérülnek csak azért mert nem cica vagy kutya de csak ezt a két állatot istenítik. És igen ha egy gyereket is ütnek el vagy bántalmaznak nxiltan letojják bezzeg ha eme két állat egyike kb lincselnek -_-
És ja lelombozó hogy jobb orbosi körülményeket kapnak mint egy ember...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!