Mit jelent, ha valaki drága, luxus termékeket kedvel, lájkol?
Pszichológiai értelembe lennék kíváncsi, hogy mit jelent, ha valaki ilyen luxus dolgokat lájkol?
Gondolok itt olyanokra, mint például ha valakinek facebookon a borítóképe egy drágább (több 10 milliós) audi, vagy BMW, vagy néha kedvel ilyen képeket.
Instagramon az egyik "kedvenc" csatornám a Gentleman Channel. Ennek van értelme? Általában luxus dolgokat tesz ki, de a csatorna nevéből adódóan ez egy emberi tulajdonság, és véleményem szerint a kettőnek semmi köze egymáshoz (egy emberi tulajdonság, és tárgyi javakat posztol), és hogy valaki lehet úgy is uriember, hogy nem egy sirályszárnyas mercedes-el járkál.
Visszatérve az eredeti kérdésre. Például én fiú vagyok, és ha rámegyek egy lány facebook oldalára, és meglátok egy BMW-s vagy audis borítóképet, én bennem ez kicsit negatívan hat, és egyből a "gold digger" ugrik be. (Régebben néztem ilyen prank videókat) Van ennek alapja?
Ui: Nem arról van szó, én is megnézem az ilyen tartalmakat néha, de bennem nem hagynak ezek olyan mély nyomot, hogy megosszam, vagy beállítsam profilképnek, vagy borítóképnek. A kérdés csak pusztán kíváncsiságból fogalmazódott meg bennem, mivel kicsit érdekel a pszichológia.
Köszönöm a válaszokat!
Utolsó, ezt hogy érted? Igen, vannak kivételek elismerem. De hogy érted azt, hogy tesz érte pozitív értelemben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!