Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti mit gondolnátok, miért...

Ti mit gondolnátok, miért nézhetett pont akkor?

Figyelt kérdés
Adott a következő szitu: az egyetemi előadóban mindenki hátrafordul, mert a tanár mond valamit, így hát te is és amikor hátranézel a srác pont rád néz és nem kapja el a tekintetét. Kancsal? Elbambult? Vagy te mire gondolnál? Lányok képzeljék magukat a helyembe leginkább:)

2018. dec. 28. 21:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én is sokat ültem a hátsó sorokban, és nálam reflexszerű, hogy ha valaki hátranézett az első sorokból felém, akkor én ránéztem egy pillanatra. Ez inkább csak ilyen ösztön, semmi érzelem nincs benne.
2020. júl. 11. 14:52
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Elöadoban mar en is kielemeztem az összes körülöttem levö hajàt jobban belegondolva.

Egyiknek törött masiknak vekonyszalu harmadiknak kinosan izzadva megformalva vagdosva.

De csak mert ez van a képben. Ha egy tv t nezel, sem egy pontot nezel mindig, a tanart, hanem az egesz képet vizslatod neha hol ezen hol azon elidözve

En nem kepzelnék bele semmit.

2020. júl. 11. 15:57
 13/15 A kérdező kommentje:
Sziasztok köszi a válaszokat! Kicsit pontosítok, hogy jobban átláthatóbb legyen a sztori. :) Az előadóban kb mindenki hátrafordult, mert voltak akik az előadó tetején lévő lépcsőn ültek és az oktató valami megjegyzést tett rájuk. Amikor mi is hátranéztünk, akkor vettem észre, hogy pont engem nézett és el sem kapta a tekintetét. Vagyis ő egyáltalán nem fordult hátra. Fura, hogy én is hátrafordulva pont rá néztem. Egyébként nem képzelek bele többet, de ilyen még sose volt velem.
2020. júl. 11. 20:42
 14/15 A kérdező kommentje:
Jaj, igen és ment mindenkinek a zöld pacsi.
2020. júl. 11. 20:43
 15/15 anonim ***** válasza:
mindenki értette a jelenetet, de köszi a pontosítást. :)
2020. júl. 11. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!