Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek nönek vagy férfina...

Szerintetek nönek vagy férfinak lenni a jobb?

Figyelt kérdés
En neha szoktam arra gondolni ha mar megszulettem lehet jobban jartam volna ha inkabb lany lettem volna.

2018. dec. 28. 13:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Hermafloritanak
2018. dec. 28. 14:11
 12/13 anonim ***** válasza:
71%

Bírom ezeket a válaszokat (gondolom pasik írják), hogy nőnek könnyebb lenni, mert minden az ölükbe pottyan, ha szépek.

Én férfi vagyok, de soha nem jutna eszembe ilyen hülyeség. Pont azért vagyok férfi, hogy magamnak kaparjam ki a gesztenyét, ez a férfi lét lényege. Amíg nem értitek ezt meg, addig csak siránkozni fogtok, és addig nem fogtok kelleni senkinek, mert ez nem férfias.

A kérdésre a válasz: egyiknek sem jobb lenni, illetve másképpen megfogalmazva: ha valaki elfogadja magát úgy, ahogy van, akkor jól fogja érezni magát, ellenben mehet a siránkozás, a "bezzeg a másiknak milyen jó" szöveg.

2018. dec. 28. 19:39
 13/13 anonim ***** válasza:
32%

Nem tudom milyen hátrányai vannak a férfi létnek. :D Amit én nőként nem szeretek: menstruáció; nem vesznek komolyan a munkám során időnként (fiatal és szépnek mondott vagyok); megtalálnak idős férfiak az idióta vicceikkel és szövegeikkel; előfordul, hogy letapiznak.

Lehet, hogy sokan "udvarolnak", de csak kevés embert érdeklek komolyan.

Előnyök: nem annyira gáz, ha elsírom magamat mások előtt; segítőkészek a férfiak.

Csak akkor lennék férfi, ha jóképű és intelligens lehetnék.

2018. dec. 28. 21:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!