Ezek mennyire fontosak egy lányban? Esetleg mi az, ami még fontos?
Figyelt kérdés
Legyen határozott, legyenek tervei, sportoljon, legyen házias, legyen intelligens, legyen stílusa, legyen humora?2018. dec. 26. 18:18
1/5 anonim válasza:
Ezek jó tulajdonságok, de mire fel kérdezed? :)
Mindenkinek másak az igényei, fejtsd ki jobban,mire gondolsz.
3/5 anonim válasza:
Az intelligencia a legfontosabb ezek közül szerintem. Illetve, hogy legyen benne tartás, bár lehet, ezek egymással kéz a kézben járnak. Elég gáz szerintem amikor egy szórakozóhelyen vagy bárhol máshol egy lány hagyja, sőt igényli, hogy full részegre itassák őt. Hihetetlenül gyomorforgató látvány tud lenni.
4/5 grafno válasza:
En a pénzt meg kiemelnem. Legfontosabb.
5/5 anonim válasza:
"Az intelligencia a legfontosabb ezek közül szerintem. Illetve, hogy legyen benne tartás, bár lehet, ezek egymással kéz a kézben járnak."
Nem, nem járnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!